A Google Segéd indítása a Sirivel

Avatar admin | 2021.03.18. 21 Views 0 Likes 0 Ratings

21 Views 0 Ratings Rate it

Google Assistant embléma a Google színén

Ha iPhone-t használ, de inkább Google Segéd felett Siri, akkor könnyen elindíthatja a Google hangsegédjét, ha konfigurálja a Google Segéd alkalmazást. Így állíthatja be.

Először is, ha nem rendelkezik a Google Segéd alkalmazással, akkor igen ingyenesen szerezheti be az App Store-ból. Miután megvan, indítsa el a Google Segédet. A Google Segéd alkalmazásban érintse meg a „vizuális pillanatkép” gombot a képernyő bal alsó sarkában. (Részleges téglalapnak tűnik, amelyből vonalak sugároznak.)

Koppintson a "vizuális pillanatkép" gomb

Ezen a képernyőn keresse meg az „Ok Google hozzáadása a Sirihez” feliratot, és érintse meg az „Add to Siri” gombot. Előfordul, hogy ez az üzenet csak azután jelenik meg, hogy a képernyőn más értesítéseket elvet.

Koppintson a "Hozzáadás a Sirihez"

A következő oldalon áttekintést nyújt a Sirihez hozzáadandó egyéni kifejezésről. Megmagyarázza, hogy amikor azt mondja, hogy „Ok Google”, akkor végrehajtja a „Hey Google” műveletet. Koppintson a „Hozzáadás a Siri-hez” elemre.

Koppintson a "Hozzáadás a Sirihez"

Ezt követően, bármikor elindíthatja a Sirit, mondja ki az „Ok Google” szót. Siri megkérdezi: “Mit akarsz kérdezni a Google-től?”

Amikor mondod "OK, Google" Sirinek, meglátja a "Mit szeretnél kérdezni a Google-tól?" gyors.

Mondja ki a parancsot vagy kérdést, és a Siri automatikusan átirányítja a Google Segéd alkalmazásba. Az eredményeket akkor láthatja, amikor a Google Segéd alkalmazás megjelenik a képernyőn.

A Google Segéd eredményei

Innen újra megkérdezheti, ha megérinti a mikrofon gombot a Google Segéd alkalmazásban, vagy aktiválja a Sirit, és kimondja: „Ok Google”. Ha van ideje, beállíthat egy parancsikont is, amely lehetővé teszi indítsa el a Google Segédet úgy, hogy megérinti a telefon hátulját. Érezd jól magad!

ÖSSZEFÜGGŐ: A Google Segéd elindítása az iPhone hátlapjának megérintésével
Source link


21 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok