A Google Segéd indítása az iPhone hátlapjának megérintésével

Avatar Gadam | 2021.01.21. 71 Views 0 Likes 0 Ratings

71 Views 0 Ratings Rate it

Google Assistant embléma a Google színén

Annak ellenére, hogy iPhone van Siri, néhány iPhone-tulajdonos inkább használja Google Segéd kimondott szóval végzett feladatok elvégzéséhez. Nevű funkcióval Vissza Érintse meg Az iOS 14-ben és későbbi, iPhone 8-as és újabb verziókban elérhető, gyorsan elindíthatja a „Hey Google” szolgáltatást a telefon hátuljának megérintésével. Itt van, hogyan.

Először is, ha még nincs meg, telepítenie kell a Google Segéd alkalmazást iPhone készülékére. Ez egy ingyenesen letölthető az App Store-ból.

Ezután létre kell hoznia egy Apple parancsikont a Google Segéd elindításához egy „Hey Google” lekérdezéssel. Ehhez indítsa el a Parancsikonok alkalmazást. Ha nem találja, csúsztassa egyik ujjával lefelé az iPhone képernyőjének közepét, és írja be a „Shortcuts” parancsot, majd koppintson a megjelenő „Shortcuts” alkalmazásikonra.

típus "hivatkozások" a Spotlight keresésben, majd érintse meg a Parancsikonok ikont.

A parancsikonok megnyitásakor koppintson a képernyő alján található „Saját hivatkozások” elemre, majd válassza az „Összes parancsikon” lehetőséget.

Koppintson a "Shorcutsom" és "Minden parancsikon" az iPhone-on.

Az „Összes parancsikon” oldalon érintse meg a plusz gombot (+) a képernyő jobb felső sarkában.

Koppintson a plusz (+) gombra.

Ezután megjelenik az „Új parancsikon” feliratú képernyő. Mielőtt bármi mást tennénk, átnevezzük a parancsikont valami hasznosra. Koppintson az ellipszis gombra (három pont egy körben).

Az iPhone parancsikonjában érintse meg az ellipszisek gombot a parancsikon átnevezéséhez.

Amikor megjelenik a „Részletek” panel, érintse meg a „Parancsikon neve” szövegterületet, és írja be a „Google Segéd indítása” parancsot. Ezután koppintson a „Kész” gombra.

típus "Indítsa el a Google Segédet," majd érintse meg a gombot "Kész."

Ezt követően hozzá kell adnunk egy műveletet, amellyel új parancsikonunk elindíthatja a Google Segédet. Koppintson a „Művelet hozzáadása” elemre.

Az iPhone parancsikonjában érintse meg a elemet "Művelet hozzáadása."

A megjelenő műveletek panelen keressen rá a „Hey Google” kifejezésre, majd koppintson a „Hey Google” találatra a listában.

Írja be az iPhone parancsikonokat "Hé, Google," majd koppintson a "Hé, Google" akció.

Ezt követően megjelenik az új parancsikon áttekintése, amely csak egy műveletet tartalmaz. Nagyon egyszerű. Kapcsolja ki a „Show Run Run” kapcsolót, majd koppintson a „Done” gombra.

Kikapcsolni "Megjelenítés futtatáskor" majd érintse meg a gombot "Kész."

Ezután be kell állítanunk a Back Tap beállítást az új, most létrehozott parancsikon elindításához. Lépjen ki a Parancsikonokból és indítsa el a Beállításokat.

Koppintson a "Beállítások" ikonra az iPhone-on

A Beállításokban keresse meg a Kisegítő lehetőségek> Érintés lehetőséget, majd válassza a „Vissza koppintás” lehetőséget.

Válassza a lehetőséget az iPhone Kisegítő lehetőségek érintésével kapcsolatos beállításai között "Vissza Érintse meg."

A „Vissza koppintás” beállításai között döntse el, hogy két vagy három érintéssel elindítja-e a Google Segéd parancsikont. Válassza ki a kívánt lehetőséget.

A Vissza koppintás beállításai között válassza a lehetőséget "Dupla érintés" vagy "Háromszoros koppintás."

Ezután megjelenik egy olyan műveletek listája, amelyeket kiválthat a Back Tap alkalmazással (amelyek közül néhány lehet érdemes később felfedezni). Görgessen lefelé, amíg el nem jut a „Parancsikonok” szakaszig. A listában válassza a „Google Segéd indítása” lehetőséget.

A Vissza koppintás beállításai között válassza ki a lehetőséget "Indítsa el a Google Segédet" parancsikon.

Ezután lépjen ki a Beállításokból, majd érintse meg a telefon hátulját kétszer vagy háromszor (attól függően, hogy melyik opciót választotta). A Google Segéd elindul, és automatikusan hangparancsra figyel.

Példa a Google Segédre, amely készen áll lekérdezésre iPhone-on.

Észrevettük, hogy a Google Segéd első indítása után általában automatikusan meghallgatja a hangbevitelt. De ha legközelebb elindítja, lehet, hogy nem automatikusan hallgatja. Ez valószínűleg olyan hiba, amelyet a Google Assistant vagy a Parancsikonok egy későbbi kiadásában lehet javítani. Ha ez megtörténik, koppintson a mikrofon ikonra a Google Segéd képernyő alján, és adjon parancsot. Vagy ha te kényszerítve lépjen ki a Google Segédből az alkalmazásváltóval, általában készen áll a hangutasítás automatikus fogadására a következő indításkor. Érezd jól magad!

ÖSSZEFÜGGŐ: Hogyan indíthat műveleteket az iPhone hátlapjának megérintésével
Source link


71 Views 0 Ratings Rate it