A Google szemetesbe helyezi a Carboard VR Google-t – Review Geek

Avatar admin | 2021.03.03. 4 Views 0 Likes 0 Ratings

4 Views 0 Ratings Rate it

A Google Cardboard VR szemüveg gyűrött és piszkos.
Google

Hét évvel azután izgalmas 2014-es indítás, A Google hivatalosan megszakított megfizethető Cardboard VR szemüveg. A Google Cardboard születése és halála könyvespolcként szolgál az okostelefonok VR trendjéhez, amely lassan megfulladt az olyan olcsó önálló fejhallgatók népszerűsége alatt, mint az Oculus Quest, és természetesen a Google egyre csökkenő érdeklődése a VR alkalmazások fejlesztése iránt.

A Cardboard rajongói nem lepődnek meg, amikor látják, hogy az eszköz elindul. Valójában meglepődnek, hogy a Google ilyen sokáig értékesítette az eszközt. A Google hivatalosan befejeződött a Karton fejlesztés és felhagyott a prémiummal Daydream headset 2019-ben választotta nyílt forráskód VR szoftvere a szívverő rajongók kedvéért. Az elmúlt hónapokban a vállalat nagy részét felhagyta és nyílt forrásból szerezte be teljes körű VR alkalmazások, jelezve, hogy nem érdekli Bármi VR alkalmazások, nemcsak olcsó okostelefon VR.

Már nem értékesítjük a Google Cardboardot a Google Store-ban. A továbbiakban is segítjük a közösséget az új tapasztalatok építésében Karton nyílt forráskódú projekt.

Természetesen a Google VR-ismerete nem fog pazarolni. A vállalatot mélyen érdekli az AR és a vegyes valóságú alkalmazások, amelyek az AR-t hasznosítják Térképek, a Google Művészetek és Kultúra alkalmazás, sőt Google kereső.

És bár a Google VR fejhallgatói a múlté, mégis élvezhet néhány okostelefonos VR alkalmazást egy harmadik fél fülhallgatója. Csak vásárlás előtt győződjön meg arról, hogy telefonja valóban belefér egy fülhallgatóba – az okostelefonok sokkal nagyobbak lettek, mióta az okostelefon VR 2014-ben trend lett.

Forrás: Google keresztül Engadget
Source link


4 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok