Töltse fel iPhone és AirPod készülékeit egy helyen a Satechi legújabb töltőállványával – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.01.13. 18 Views 0 Likes 0 Ratings

18 Views 0 Ratings Rate it

Töltőállvány, amelyhez iPhone és AirPod csatlakozik.
Satechi

Az AirPod-ok egyik legjobb és szókapcsolata az, hogy milyen kicsiek és kompaktak, még akkor is, ha az esetet. Ha sok időt tölt az AirPod-ok keresésével, a töltőállomás elengedhetetlen. Satechi 59,99 dollárja Alumínium 2 az 1-ben mágneses vezeték nélküli töltőállvány ezt megadja, szépen néz ki, megduplázza a funkcionalitást az iPhone töltésével is, és kevesebb helyet foglal el.

A Satechi állványa kettős töltőként működik mind az iPhone 12, mind az AirPod készülékeknél. Helyezze iPhone 12 készülékét a felső párnára, és mágnesesen rögzíti és vezeték nélkül tölti fel az eszközt (legfeljebb 7,5 W). Az alsó párna illeszkedik az AirPods tokjához, és vezeték nélkül is tölti (akár 5 W). A felső betét egy gömbcsuklón nyugszik, amelyet megdönthet, elfordíthat és szinte bármilyen irányba elfordíthat.

Ezzel az elforduló tájolással álló módban hagyhatja iPhone 12 készülékét, vagy fekvőre állíthatja videohívások vagy filmnézés céljából. Ahogy a neve is sugallja, a Satechi alumíniumot használt az alap felépítéséhez, de az állványon rozsdamentes acél is van, hogy fémes megjelenést kölcsönözzen neki. A töltőállvány kompatibilis bármely MagSafe iPhone készülékkel, beleértve az iPhone 12, 12 Pro Max és 12 Pro készülékeket. Ezenkívül az AirPods Pro-t és az AirPodokat vezeték nélküli töltő tokkal is tölti.

Előre megrendelheti az Alumínium 2 az 1-ben mágneses vezeték nélküli töltőállványt Satechi oldala. Rendeljen bármikor január 12. és január 18. között, és a fizetéskor használhatja a promóciós kódot, hogy 20% -ot megtakarítson az állványon.
Source link


18 Views 0 Ratings Rate it