A GoPro új „Quik” alkalmazása az összes fotót és videót egy falfestménybe hozza – Tekintse át a Geek-et

Avatar admin | 2021.03.16. 27 Views 0 Likes 0 Ratings

27 Views 0 Ratings Rate it

A GoPro Quick App telefonon, a videó szerkesztési sebességével.
Profivá

Profivá jól ismert apró akció kameráiról, amelyek oda mennek. És bár társ-alkalmazásai vannak azoknak a kameráknak, amelyek akár videók és képek menet közbeni szerkesztését is lehetővé teszik, az alkalmazások GoPro nélkül nem sok jót tettek. Most ez változik a GoPro frissített „Quik”Alkalmazás, egy médiagyűjtő alkalmazás, amely az összes fotót és videót egy helyen kezeli és szerkeszti.

A GoPro előző alkalmazásához hasonlóan videókat és képeket is szerkeszthet a Quik alkalmazásban. De már nem csak a GoPro által készített tartalmakra korlátozódik. Importálhat fényképeket és videókat okostelefonjáról, DSLR-jéről vagy bárhonnan. A Quik a szokásos szerkesztőeszközökkel érkezik, például a videó sebességének megváltoztatására és a szűrők alkalmazására. Ez még jogdíjmentes GoPro által létrehozott dalokat is tartalmaz, amelyeket hozzáadhat a videóihoz. A Quik akár automatikusan szinkronizálhatja szerkesztéseit a zene üteméhez.

De a legkiemelkedőbb funkció, amely megkülönbözteti az új alkalmazást, a Murals. Gondoljon arra, mint az összes fotó és videó médiagyűjteményére. Importálja tartalmát a Quikbe az iOS és az Android megosztási funkcióinak használatával. Készítsen egy tetszőleges képet vagy videót, és válassza a megosztás opciót. Ezután válassza ki Quik-t célként.

Az importált tartalom a Falképek kategóriába kerül, ez az első dolog, amit a Quik alkalmazás megnyitásakor láthat. A freskókat testreszabhatja kategóriákkal, például barátokkal, vakációval, háziállatokkal és családdal. Ha egy régi fotót szeretne megtalálni egy adott eseményről, a kategóriák megkönnyíthetik a megkeresést. Ennek sem kell hagyományos fényképeknek lennie; létrehozhat egy kategóriát a képernyőképekhez.

A Quiknek lesz néhány fizetési funkciója, köztük egy, amelyet még ebben az évben bemutat: a felhőmentés. De számos funkció mindenki számára ingyenes, beleértve a Mural-t is. A Quik ma Androidon és iOS-en is megjelenik, és meglátogathatja a GoPro-t egyedi webhely hogy egyenesen elérje az okostelefon alkalmazását.
Source link


27 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok