A Hulu havonta 1,99 USD kedvezményes hirdetést hirdet hirdetésekkel támogatott hallgatói tervről – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.01.11. 18 Views 0 Likes 0 Ratings

18 Views 0 Ratings Rate it

A Hulu alkalmazás okostelefonon nyílik a padlón szétszórt pattogatott kukorica doboz mellett
Hulu

A költségvetés-tudatos hallgatók örülnek! A Hulu új, hirdetésekkel támogatott terméket dob ​​piacra terv a hallgatók számára ez csak 1,99 dollárba kerül havonta, a szokásos havi 5,99 dollár helyett. Val vel a terv, a 18 éven felüli jogosult hallgatók hozzáférést kapnak a Hulu streaming tartalmak igény szerinti teljes könyvtárához. A hallgatóknak aktív beiratkozási állapotra van szükségük, és a regisztrációkor ellenőrizniük kell.

Kedves 65% -os kedvezménnyel együtt a hallgatói nézők korlátlan tartalmat nézhetnek meg, a klasszikus filmektől és tévéműsoroktól kezdve a hulu eredetiekig. Még hig mutat, mint Solar ellentétek, Philadelphiában mindig napos, A legény, Bob hamburgerei, így jártam anyátokkal, Atlanta, Brooklyn Kilenc-Kilenc, és Pen15 többek között.

A hallgatók kihasználhatják Hulu szórakozását is Watch Party funkció, amely lehetővé teszi számukra, hogy videókat nézzenek meg barátaikkal, szobatársaikkal, családjukkal vagy akár osztálytársaikkal (amennyiben Hulu-előfizetéssel is rendelkeznek), amikor csak akarják. Ez a tökéletes módszer diákok hogy alkalmanként nagyon szükséges szünetet tartson a tanulásban.

Érdekelt? Irány a Hulu’s hallgatói ajánlat oldal hogy többet tudjon meg és regisztráljon. Ne feledje, hogy a hallgatóknak ellenőrizniük kell beiratkozásukat a kedvezmény megszerzéséhez.

keresztül Zsinórvágó hírek
Source link


18 Views 0 Ratings Rate it