A képernyővédő módosítása a Chromecaston a Google TV-vel

Avatar Gadam | 2020.12.30. 236 Views 0 Likes 0 Ratings

236 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

google tv logó képernyővédővel

A Google TV-vel ellátott Chromecast ötvözi a Chromecast hardverkulcsok és az Android TV-eszközök fogalmát. Ez azt jelenti, hogy mind „Környezeti mód”, mind képernyővédőkkel rendelkeznek. Megmutatjuk, hogyan kell használni mindkettőt, ami némi ásást igényel.

A Chromecast és az Android TV egyesítése érdekében a Google rengeteg dolgot áthelyezett. A Google TV azonban az az Android TV-re épült, így az Android TV összes beállítása továbbra is érvényes. Ennek egyik példája a képernyővédő.

ÖSSZEFÜGGŐ: Mi a különbség a Google TV és az Android TV között?

A Google TV képernyővédőjével ellátott Chromecast neve „Környezeti mód”, és ehhez kapcsolódik a telepítési folyamat amire a Google Home alkalmazásban kerül sor. A Környezet mód lehet a Google Fotók diavetítése vagy a Művészeti Galéria.

A Google TV továbbra is az Android TV a lényege, így harmadik féltől származó képernyővédőket telepíthet a Google Play Áruházból. A Google azonban elrejtette a képernyővédő megváltoztatásának lehetőségét a Chromecaston a Google TV-vel. Megtehetjük még, de a módszer közvetett.

Mielőtt belevetnénk magunkat harmadik féltől származó képernyővédőkbe, testre szabhatjuk a könnyebb környezeti mód beállításait. Válassza ki a profil ikonját a kezdőképernyő jobb felső sarkában.

válassza a profil ikont

Ezután válassza az előugró menü „Beállítások” elemét.

válassza a beállításokat

Görgessen lefelé, és válassza a „Rendszer” lehetőséget.

válasszon rendszert

Végül válassza a „Környezeti mód” lehetőséget.

válassza a környezeti módot

Három lehetőséget lát itt: Google Fotók, Művészeti Galéria és Kísérleti. Válasszon egyet a használatához.

  • Google Fotók: Ezt a Google Home alkalmazáson keresztül kell beállítani. Olvassa el útmutatónkat hogyan lehet ezt megtenni.
  • Művészeti Galéria: Több kategória, különböző típusú fényképezéssel.
  • Kísérleti: Adatok mentéséhez kapcsolja be az „Alacsony sávszélességű módot”.

környezeti mód opciók

Ennyi az Ambient Mode megváltoztatása, de itt kissé bonyolultabbá válnak a dolgok. Az „Ambient Mode” valójában csak az egyik lehetséges képernyővédő, amelyet használhat.

A harmadik féltől származó képernyővédő letöltése továbbra is elérhető a Google TV-n – egyszerűen nem tudja megtenni a Beállítások menüből. Meg kell nyitnia a képernyővédő beállításait a használni kívánt képernyővédő alkalmazásból.

ÖSSZEFÜGGŐ: Hogyan telepíthetünk alkalmazásokat és játékokat a Google TV-re

Először telepítenünk kell egy képernyővédő alkalmazást. Az alkalmazás telepítése Google TV-eszközre nem olyan egyszerű, mint a Play Áruház megnyitása. Olvas útmutatónk az alkalmazások telepítéséről és használja a „képernyővédőt” keresési kifejezésként.

képernyővédő keresés a Play Áruházban

Ezután nyissa meg az alkalmazást. A folyamat itt más lesz, a használni kívánt képernyővédő alkalmazástól függően. Amit keresünk, egy lehetőség az alkalmazás képernyővédőként történő beállítására. Íme néhány példa néhány képernyővédő alkalmazásból.

Légi álom
Légi álom

És észreveszi, hogy egyes alkalmazások a „Daydream” kifejezést használják, amely a képernyővédő régi kifejezése volt. Ezt is figyelje.

YoWindow
YoWindow

Bármi legyen is a címkézés, annak kiválasztásával a Környezet mód képernyőre juthat.

környezeti mód képernyővédő beállításai

Most már láthatjuk, hogy az „Ambient Mode” egyszerűen képernyővédő, amelyet alapértelmezés szerint engedélyeztek. A folytatáshoz válassza a „Képernyővédő” lehetőséget.

válassza a képernyővédőt

Most kiválaszthatja a kívánt képernyővédő alkalmazást. A kiválasztás megnyithatja az alkalmazás képernyővédőjének beállításait.

válassza ki a képernyővédő alkalmazást

Végül eldöntheti, hogy hány perc inaktivitást engedélyezzen a képernyővédő bekapcsolása előtt. Válassza a „Mikor kezdje” lehetőséget.

válassza ki, mikor kezdje

Válasszon az időbeli lépések közül.

válasszon időnövekedést

Különös, hogy a Google elrejtette a képernyővédő opcióit, de legalábbis továbbra is használható.

ÖSSZEFÜGGŐ: A Google Fotók képernyővédőként való használata a Google TV-n[ad_2]
Source link


236 Views 0 Ratings Rate it