A kiterjesztések eltávolítása vagy letiltása a Google Chrome böngészőben

Avatar admin | 2021.01.08. 13 Views 0 Likes 0 Ratings

13 Views 0 Ratings Rate it

Google Chrome Hero

Hosszabbítások széles körű új funkciókat és funkciókat adhat a Google Chrome-hoz, de néha el kell távolítania vagy letiltania közülük egyet vagy többet. Így teheti meg.

Először nyissa meg a Google Chrome-ot. Bármelyik ablakban keresse meg az eszköztáron a „Bővítmények” ikont, amely úgy néz ki, mint egy kirakós darab. Kattints rá. (Alternatív megoldásként megnyithatja a főmenüt a három pont gombra kattintva, és válassza a További eszközök> Bővítmények lehetőséget.)

A Google Chrome-ban kattintson a kiterjesztések gombra, amely rejtvénynek tűnik

Amikor megjelenik egy menü, válassza a „Bővítmények kezelése” lehetőséget.

A Google Chrome-ban kattintson a gombra "Bővítmények kezelése"

A megjelenő „Bővítmények” lapon keresse meg az eltávolítani vagy letiltani kívánt bővítmény nevét. Minden kiterjesztésnek meg van a saját doboza a Bővítmények lapon.

Ha letiltja a bővítményt, de nem távolítja el, kattintson a mellette található kapcsolóra a kikapcsoláshoz. Bármikor visszatérhet a Bővítmények fülre, és újra engedélyezheti azt a kapcsoló ismételt elfordításával.

A Google Chrome-ban kattintson a kapcsolóra a bővítmény letiltásához.

Ha véglegesen szeretné eltávolítani a kiterjesztést, kattintson az „Eltávolítás” gombra. Ezzel teljesen eltávolítja a kiterjesztést a Chrome-ból, és nem tudja tovább használni (hacsak később nem telepíti újra).

A Google Chrome-ban kattintson a gombra "Eltávolítás"

Amikor megjelenik egy megerősítő ablak, kattintson ismét az „Eltávolítás” gombra.

A Google Chrome-ban kattintson a gombra "Eltávolítás."

A bővítmény teljesen eltávolításra kerül.

Alternatív megoldásként a kiterjesztés gyors eltávolításához kattintson az eszköztár „Bővítmények” gombra, kattintson a bővítmény neve mellett található függőleges ellipszisekre, majd válassza a menüből az „Eltávolítás a Chrome-ból” lehetőséget.

A Google Chrome bővítmények menüben kattintson az ellipszis gombra, és válassza a lehetőséget "Eltávolítás a Chrome-ból."

Ha valaha újratelepítenie kell az imént eltávolított kiterjesztést, meg kell látogatnia a Google Chrome Internetes áruház és töltse le újra. Boldog böngészést!

ÖSSZEFÜGGŐ: A kiterjesztések telepítése és kezelése a Chrome-ban
Source link


13 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok