A legjobb 10 vígjáték az Amazon Prime Video-on (2021. február)

Avatar Gadam | 2021.02.05. 309 Views 0 Likes 0 Ratings

309 Views 0 Ratings Rate it

Amazon Prime Video logó

A komikus filmek lehetnek ostoba, okosak, tragikusak, lehangolóak vagy felemelőek. Ha néznivalót keres, akkor a Prime Video rendelkezik egy kicsit mindebből. Íme a tíz legjobb vígjáték, amely az Amazon Prime Video-on streaming.

A nagy beteg

Kumail Nanjiani és Emily V. Gordon valóságos traumájukat édes és vicces romantikus komédiává változtatják A nagy beteg. Kumail Emily-re (Zoe Kazan) esik, majd foglalkoznia kell a családjával, valamint a saját karrierjével és elkötelezettségével, amikor hirtelen rejtélyes betegség támadja meg.

Választás

Alexander Payne elragadóan cinikus vígjátéka Választás főszerepben Reese Witherspoon, mint könyörtelen, ambiciózus középiskolás diák, Tracy Flick. Flick osztályelnöki posztja polgári tanárának (Matthew Broderick) ellenségeskedését vonja maga után. A hetyke hallgató és a megkeseredett tanár közötti rivalizálás maró és okos, középen egy kedves futballistát (Chris Klein) kaptak el.

Harold és Kumar a Fehér Kastélyba látogatnak

Kőfaragó vígjáték Harold és Kumar a Fehér Kastélyba látogatnak furcsa és mulatságos trilógiát indított két legjobb barátjával (John Cho és Kal Penn alakításában), akik felemelkednek és hamburgerek után kutatnak. Ez egy egyszerű feltétel, amely rengeteg komikus felfedezést tesz lehetővé, beleértve a találkozást egy csúnya teherautó-sofőrrel, egy elmenekült gepárddal és a meglepően kellemetlen Neil Patrick Harrissel (aki önmagát játssza).

Heathers

Az 1980-as évek aranykora volt a tinikomédiák számára. Heathers annak a kornak a fekete báránya, egy sötét komédia, amelyben Winona Ryder szerencsétlen népszerű lányként és Christian Slater a kitaszított rosszfiú szerepében játszik, aki romantikázik vele, majd bosszút áll az elárasztott osztálytársaikon. Tele van vidáman gonosz lelkületű egybetétesekkel, amelyek erőteljesen felveszik a tizenéves élet őrültségét.

Lány péntek

Esetleg az 1940-es évek végleges csavargó vígjátéka, Lány péntek egy szédítő iramú romantikus vígjáték ostoros okoskodással a volt házastársak (és a jelenlegi munkatársak) között Cary Grant és Rosalind Russell alakításában. Grant újságszerkesztője és Russell sztárriportere folyamatosan ellentmond a viszonyuknak és az általuk közvetített történetnek, és ezek a szikrák végül újra fellángolt romantikussá válnak.

Elviselhetetlen kegyetlenség

Joel és Ethan Coen testvérek által valaha készített egyik legszélesebb vígjáték, Elviselhetetlen kegyetlenség nem részesül ugyanolyan tiszteletben, mint Coens remekei. Ez egy pörgős, gyors észlelés egy könyörtelen válóperes ügyvédről (George Clooney), aki egy aranyásó nőben (Catherine Zeta-Jones) találkozik meccsével, és megpróbálja kibújni legújabb férjével.

Szerelem és barátság

Whit Stillman író-rendező adaptálja Jane Austen korai, kevésbé ismert regényét Lady Susan mint Szerelem és barátság, fanyar vígjáték a társasági hegymászásról és a romantikus cselszövésről. Kate Beckinsale az egyik legjobb teljesítményét mutatja be, mint megidéző ​​Lady Susan, aki mindig gyorsan hervadó lebuktatást nyújt, és a hang élesebb és vágóbb, mint egy tipikus Austen-adaptáció.

Egyszerű favor

Paul Feig rendező olyan hangos, rohamosabb vígjátékokról ismert, mint például Koszorúslányok és A hő, de azzal Egyszerű favor, ravaszabb, finomabb irányba megy. Egy fordulatos rejtély, amely egyúttal a fordulatos rejtélyek paródia is, Egyszerű favor Anna Kendrick szingliként játszik egyedülálló anyaként, aki kissé túlságosan megszállottja stílusos (és esetleg veszélyes) új barátjának (Blake Lively).

Wayne világa 2

Oké, ez nem olyan jó, mint az első film, de Wayne világa 2 még mindig nagyon szórakoztató, és ez az egyik legjobb Szombat esti élet-alapú filmek. Ostoba metalisták és nyilvános TV-sztárok, Wayne (Mike Myers) és Garth (Dana Carvey) megpróbálnak hatalmas zenei fesztivált megrendezni, míg Wayne attól tart, hogy elveszíti énekes barátnőjét, Cassandrát (Tia Carrere) az új sláger zenei producere (Christopher Walken) miatt. .

Fiatal felnőtt

Charlize Theron önpusztító regényíróként játszik, aki elhatározta, hogy megszakítja középiskolás barátja boldog házasságát Fiatal felnőtt. Ez a vígjáték keserűen vicces pillantás a sajnálatra és az önzésre a Juno Diablo Cody író és Jason Reitman rendező csapata. Cody és Reitman nem ütnek egyet a címmel ellátott nárcizmus ábrázolásában, és a film annál is hangsúlyosabb a brutális őszintesége szempontjából.
Source link


309 Views 0 Ratings Rate it