A legjobb intelligens mérleg, amely elérheti fitnesz céljait ebben az évben

Avatar Gadam | 2021.01.30. 1712 Views 0 Likes 0 Ratings

1712 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Fotók különféle intelligens mérlegekről, ahol férfiak és nők használják őket.
Qardio / Fitbit / Withings

Akár továbbra is bűntudatot érez az ünnepek után, vagy csak elhatározta, hogy 2021-t jobb lesz elődjénél (nem vagyunk valamennyien?), A jobb formába kerülés valószínűleg a célok listáján szerepel. Az egyik módja annak, hogy motivált maradjon és szokásai konzisztensek legyenek, az intelligens skála.

Az intelligens mérlegek jelentős betekintést nyújthatnak az egészségedbe, és nyomon követhetik a fejlődésedet. Ezek az okos mérlegek három hasznos dolgot egyesítenek. Először is, mint ahogy egy skála elvárására számítana, segítenek Önnek mérlegelni. Másodszor: a „bioelektromos impedancia” nevű technológiával mérik testének összetételét, hogy alacsony szintű elektromos áramot juttassanak el a test alsó felén, hogy meghatározzák annak összetételét. (Ne aggódj – nem fogsz érezni semmit!)

Míg az első két dolog elvégzésére alkalmas mérleg már egy ideje a piacon van, az okos mérlegek az okosak, hogy minden praktikus információt átvesznek, és Bluetooth-on keresztül továbbítják okostelefonjára. Mire jó minden reggel megkapni az összes testadatot, ha mégis manuálisan kell leírnod?

Miután az adatok – általában a testtömeg-index (BMI), a testzsírszázalék, az izomtömeg és a víztömeg – megtalálhatók a készüléken, akkor egyszerű grafikonozni az időbeli változásokat, megosztani az egészségügyi alkalmazásokkal, vagy más módon többet kihasználni. minden egyes mérlegeléskor egyszerűen a kis kijelzőn bámulni.

Ha készen áll a befektetésre, az alábbiakban bemutatjuk kedvenc okos mérlegeinket. Ezeket kategóriák szerint is felosztottuk, hogy könnyebben megtalálja az Ön számára legmegfelelőbb modellt.

A legjobb általános jellemzők: Withings Body +

A Withings Body + intelligens mérleg és társaalkalmazása egy telefonon.
Withings

Ez az okos mérleg az első megjelenése óta a legkelendőbb. Bár ez nem a legolcsóbb lehetőség odakinn, a Withings Body Plus skála kiváló tulajdonságokat és nagy pontosságot kínál. A szabadalmaztatott Position Control technológiájával a mérleg végigvezeti Önt minden mérlegelésen, és szinkronizálja az összes információt társalkalmazásával.

Az alkalmazás több mint 100 egészségügyi, élelmiszer- és fitneszalkalmazással is párosul, például MyFitnessPal, WeightWatchers és Runkeeper. A rendszer legfeljebb nyolc embert támogat, és mindenki meghatározhatja a testsúlyát és a napi kalóriaköltségvet. Ezenkívül tartalmaz egy „Terhességkövetőt” és „Baba módot” a kismamák és csecsemők számára.

Nemrégiben a cég kiadott egy továbbfejlesztett (és drágább) modellt Withings Body Cardio. Amellett, hogy megadja az alapvető testösszetételi információkat, nyomon követi az álló pulzusát is, amely a szív egészségének fontos mutatója.

A legjobb alkalmazás- és adatelemzés: Eufy Smart Scale C1

Az Euphy C1 intelligens skála és társaalkalmazása egy telefonon.
Eufy

Ha tech geek vagy fitnesz rajongó, és részletesebb információkat szeretne kapni a test mutatóiról anélkül, hogy bankot törne az Eufy intelligens mérleg neked! Az EufyLife alkalmazással szinkronizálva a mérleg összesen 12 különálló adatponttal rendelkezik, beleértve a testet és a zsigeri zsírt, a sovány testtömeget, az alapanyagcserét (BMR) és még sok mást.

Azt is megtudhatja, hogy a számai átlagosak-e a magasságához, súlyához és életkorához képest. Ez a skála kompatibilis harmadik féltől származó alkalmazásokkal is, például a Google Fit, az Apple Health és a Fitbit App alkalmazással. Legfeljebb 16 ember használhatja ugyanazt a fiókot.

A legjobb költségvetésű intelligens skála: Renpho

A Renpho intelligens mérleg a társalkalmazással egy telefonon.
Renpho

Az Renpho intelligens mérleg ideális azok számára, akik megfizethető lehetőséget keresnek a minőség romlása nélkül. A skála 13 alapvető testméretet nyújt, beleértve az anyagcsere korát és a szubkután zsírtömeget, bár csak a testsúlya jelenik meg a kijelzőn.

Az egyszerűen használható társalkalmazás összekapcsolódik az összes legnépszerűbb fitneszalkalmazással, sőt az Apple Watch-szal is, hogy tájékozott és motivált maradjon mindenhol.

A legjobb a Fitbit felhasználók számára: Fitbit Aria Air

A Fitbit Aria Air intelligens mérleg.
Fitbit

Ha már használ egy Fitbit-et, akkor ez az opció nem gond. Az Fitbit Aria air smart mérleg azonnal nyomon követi a súlyát, és kapcsolatba lép a márka összes eszközén található alkalmazásával. Ezután azonosítja a trendeket, hogy minél több betekintést nyújtson fitnesz szintjébe és egészségi állapotába.

Emellett naplózhatja ételeit, megmérheti a hidratáltságát, és kitűzheti a célokat annak érdekében, hogy elkötelezze magát a legjobb életet élni kívánó törekvés iránt.

Ha a pénz nem tárgy, és Ön hű Fitbit-ügyfél, mindenképpen nézze meg a Fitbit Aria 2. Ez a továbbfejlesztett verzió pontosabb, mint elődje. Ezenkívül több információt nyújt testösszetételéről és még több profilt támogat.

A legstílusosabb skála: QardioBase2

A fekete QardioBase2 okosmérleg a telefonon tárolt alkalmazással.
Qardio

Nem csak a QardioBase2 stílusos, de ez az egyik legtartósabb intelligens mérleg is. Csak egy töltéssel 12 hónapig működik egy intelligens mérleg, mielőtt újra csatlakoztatnia kellene.

Ezenkívül számos adatot szolgáltat a teljes testösszetételről, és számos fitneszalkalmazással kapcsolódik, mind iOS-en, mind Androidon. Emellett tartalmaz egy „Terhességi módot” is, amellyel nyomon lehet követni egy kismama kilenc hónapos útját, lehetősége van jegyzetekkel és képekkel kiegészíteni a statisztikákat.

Sajnos fizet egy kicsit többet a stílusos szép megjelenésért és a bónusz funkciókért. A Qardio 2-3-szor többet kiskereskedik, mint a többi válogatónk.


Az intelligens mérlegbe történő befektetés segíthet abban, hogy jó úton haladjon fitnesz céljaival, miközben felelősségteljesebbé teszi az út mentén. A kiegyensúlyozott testösszetétel fenntartása érdekében az egészség javulhat, különösen akkor, ha erőfeszítéseit egészséges étrenddel, jó alvással és csökkent stresszszinttel kíséri.[ad_2]
Source link


1712 Views 0 Ratings Rate it