A legjobb nem elektromos bidék 2021-ben

Avatar admin | 2021.03.20. 15 Views 0 Likes 0 Ratings

15 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció foglaljon helyet a legjobb nem elektromos bidékről

Kép: Kohler

Top Pick: American Standard AquaWash Lassan bezár Ülés | 75 USD | Home Depot

Ha még életében nem volt valaki, aki hangosan azt hirdette volna, hogy mindenkinek rendelkeznie kell egy bidével, akkor valószínűleg nem nagyon olvasta a Készletet. A bidék viszonylag könnyen telepíthetők, és jelentősen javítják a fürdőszobai higiéniai élményt. De ha még nem áll készen arra, hogy elkötelezze magát a bonyolult elektromos bidék mellett, íme a legjobb nem elektromos lehetőségek.

Az alábbi ajánlások mindegyike nem elektromos bidé. Amire megkérdezheti: mi a különbség? Kezdetnek ott a költség. A nem elektromos bidék általában olcsóbbak, mint elektromos társaik. A csatlakozáshoz nincs szükségük hálózati csatlakozóra sem, ami jó, mivel lehet, hogy nem sok van a fürdőszobában.

Hátránya, hogy a nem elektromos bidék általában kevesebb funkcióval rendelkeznek, és csak akkor tudják biztosítani a meleg vizet, ha bekapcsol egy meglévő melegvízcsövet. Azonban gyakran nagyobb víznyomást tudnak biztosítani, mivel otthonának meglévő csőinfrastruktúráját közvetlenül a nyomás biztosítására használják. Mindezeket szem előtt tartva, itt vannak minden igényen alapuló ajánlásaink.

A legjobb WC-ülés: American Standard AquaWash Lassan bezár

Illusztráció foglaljon helyet a legjobb nem elektromos bidékről

Grafikus: Juliana Clark

Talán a mellékletek nem a tiéd dolog, vagy van egy a barkácsolási életmód egyszerûbb megközelítése. Ha ez úgy hangzik, mint te, akkor egy új WC-ülést a épült-nem elektromos bidében lehet a legjobb fogadás. Szóval, fontolja meg a American Standard AquaWash nem elektromos Lassan zárja be a bidé ülést. Nemcsak a legtöbb hosszúkás WC-hez illeszkedik, hanem könnyen telepíthető is. Ez a termék szerelési hardverrel van ellátva, a víz kellék és adapter nemcsak a nagy teljesítmény érdekében, hanem egy jóképű ülésért is.

Legjobb állítható: Kohler K-5724-0

Illustration for article titled Take a Seat on the Best Non-Electric Bidets

Graphic: Eric Ravenscraft

Getting the aim right on a bidet can be a little difficult, which is why this manual bidet seat from Kohler is so useful. It features a handle that lets you position the bidet nozzle where you need it. You can also adjust the pressure of the water with it. Unfortunately, it doesn’t come with warm water options, but it might be worth the trade-off for adjustability depending on your situation.

Best Attachment: LUXE Bidet Neo 320

Illustration for article titled Take a Seat on the Best Non-Electric Bidets

Graphic: Eric Ravenscraft

If you like the seat you have on your toilet, you might just want an attachment. These are simple to install and work with the seat you already have. The Luxe Bidet Neo 320 features a dial that controls both temperature and pressure, as well as an option to switch to a front-to-back spray. It’s one of the more feature-packed bidets that doesn’t break into the triple-digit price tags.

Best Budget: LUXE Bidet Neo 185 (Elite)

Illustration for article titled Take a Seat on the Best Non-Electric Bidets

Graphic: Juliana Clark

For the most luxurious bidet at an economic price, the LUXENeo185bidé[t|link[p|1846207258[a|B00P2XZIP2[au|5739075076334263455[b|theinventory[lt|text”>LUXENeo185Bidet karcsú kialakítással és kiváló minőségű alkatrészekkel rendelkezik.

Ez a termék műanyag helyett nagynyomású szelepekkel és acéltömlőkkel készült. Ezenkívül egy gyengéd, előre néző második fúvókával rendelkezik a női higiénia érdekében, valamint egy fúvókavédő kapuval, amely biztosítja a későbbi felhasználáshoz szükséges védelmet. Ez a bidé az összes alkatrészt és szerszámot tartalmazza, így könnyen csatlakoztatható és leválasztható bármely szokásos kétrészes WC-ből.

Bónuszként ennek a bidének 18 hónapos garanciája van, ami azt jelenti, hogy a termékproblémák megoldása egy telefonhívással elérhető.

Ezt a történetet eredetileg Eric Ravenscraft tette közzé 20.02.16-án, és Juliana Clark új információval frissítette.Source link


15 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok