A LEGO Education két új, 99,95 dolláros, STEAM-fókuszált BricQ mozgáskészletet mutat be – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.01.04. 24 Views 0 Likes 0 Ratings

24 Views 0 Ratings Rate it

LEGO gőzkészlet szétszerelve és kirakva.
LEGO

Amikor nem engedi el fantasztikus autó és botanikai készletek, A LEGO szeret az oktatásra összpontosítani. A cég két új szettet hirdetett meg, amelyek STEAM koncepciókra összpontosultak, amelyekhez nincs szükség elektronikára. Ez magában foglalja a tanárok számára az iskolákban használandó órákat is. A BricQ Motion Essential célja hat és annál idősebb gyermekek megtanítása, míg a BricQ Motion Prime tíz és annál idősebb gyerekeket. Mindkét készlet 99,95 dollárba került.

A hat éves és annál idősebb gyermekek számára szánt BricQ Motion Essential tartalmaz 523 LEGO téglát (néhány téglát számolva, ha elvesznek vagy eltörnek a dolgok), egy erős tároló dobozt színkódolt válogató tálcákkal, két nyomtatott építési útmutató füzetet és két tananyagot egységek mindegyike 6-10 óra oktatási tartalommal.

És ha tízéves és idősebb gyermekeket tanít, a BricQ Motion Prime tartalmaz 562 LEGO Technic és téglaelemet (beleértve a pótelemeket is), egy masszív tárolódobozt színkódolt válogatótálcákkal, nyomtatott építési használati füzetet és egy Science of 6-1 órás oktatási tartalmú sporttanterv.

LEGO készlet, amely úgy néz ki, mint egy súlyemelő központ arccal.
LEGO

Esben Stærk, a LEGO Education elnöke szerint „A tanulás vonzóbbá tétele minden eddiginél fontosabb, és örömmel tölt el két olyan megoldás bevezetését a piacra, amelyek támogatják az osztálytermi tanárokat és nagyon fiatalon ösztönzik a STEAM szakterület hallgatóit. A push-pull erők okának és következményeinek megértésétől a súlyozott téglákkal kiegyensúlyozott kötéllel, a Newton törvényeinek feltárásával szárazföldi jachtokon és légcsavaros autókon keresztül, a BricQ Motion-t úgy tervezték, hogy még több hallgatót és oktatót vonzjon a STEAM-koncepciók felfedezésébe. „

A tanárok segítettek a tanterv megtervezésében, és tekintettel a LEGO moduláris jellegére, valószínűleg további tantervek is készíthetők. A 99,95 dolláros készleteket ma megvásárolhatja a LEGO oktatási oldal.

Forrás: LEGO
Source link


24 Views 0 Ratings Rate it