A Microsoft Edge lapok szinkronizálása az eszközök között

Avatar admin | 2021.02.06. 25 Views 0 Likes 0 Ratings

25 Views 0 Ratings Rate it

microsoft edge logó

Ha olyan vagy, mint a legtöbb, több eszközön böngészhet az interneten, beleértve az okostelefont és a számítógépet. A kulcs ahhoz, hogy ezek együtt működjenek, lehetővé teszi a fülek szinkronizálását az eszközök között. Szerencsére a Microsoft Edge szinkronizálja a lapokat és az előzményeket, de csak a beállítás után.

Ha nem ismeri a lapok szinkronizálását, a koncepció meglehetősen egyszerű. Tegyük fel, hogy te használod Microsoft Edge számítógépén és okostelefonján. Ha engedélyezte a lapszinkronizálást, a számítógépen megtekintheti a telefonján megnyitott füleket.

ÖSSZEFÜGGŐ: Mit kell tudni az új Microsoft Edge böngészőről

A Tab Sync engedélyezése a Microsoft Edge-ben

A Microsoft alapértelmezés szerint nem engedélyezi a lapok szinkronizálási funkcióját, ezért be kell kapcsolnunk. Kezdjük az Edge asztali verziójával, amely elérhető ablakok, Mac, és Linux.

Először nyissa meg az Edge böngészőt, kattintson a jobb felső sarokban található hárompontos menü ikonra, majd válassza a „Beállítások” lehetőséget.

nyissa meg a menüt és kattintson a beállításokra

A Beállítások oldalon a „Profilja” alatt kattintson a „Szinkronizálás” gombra.

menj a Sync lehetőségre

Kapcsolja be az „Open Tabs” kapcsolót. Ezenkívül engedélyezheti az „Előzmények” funkciót, amely tovább javítja az eszközök közötti átjárhatóságot.

váltson a nyitott fülekre és az előzményekre

Ennyit kell tennünk az asztalon.

Most nyissa meg a Microsoft Edge alkalmazást iPhone, iPad, vagy Android eszköz. Koppintson a három pont menü ikonjára a képernyő alján.

érintse meg a menü ikont

Válassza a menü „Beállítások” menüpontját.

válassza ki a beállításokat

Görgessen le a Beállítások „Fiókok” szakaszáig, és koppintson a fiókjára.

válassza ki a fiókját

Válassza a „Sync” lehetőséget a „Sync Settings” fejléc alatt.

koppintson a Szinkronizálás elemre

Váltson felül a „Szinkronizálás” lehetőségre, majd ellenőrizze, hogy az „Adatelemek” alatt engedélyezve van-e a „Nyitott lapok” lehetőség. Itt újból engedélyezheti az „Előzmények” lehetőséget.

váltson a nyitott fülekre és az előzményekre

A Microsoft Edge mostantól szinkronizálja a megnyitott füleket bármely eszköz között, amelyen engedélyezték ezeket a beállításokat. Ügyeljen arra, hogy minden tulajdonában lévő eszközön engedélyezze.

Használja a Tab Sync alkalmazást a Microsoft Edge-ben

Ha engedélyezve van a lapok szinkronizálása, mostantól bármely Microsoft Edge böngészőből hozzáférhetünk a nyitott lapokhoz. Kicsit másképp működik asztali és mobil eszközökön, ezért mindkettőt megmutatjuk.

Az Edge asztali verziójában kattintson a jobb felső sarokban található hárompontos menü ikonra, majd válassza a menüből az „Előzmények” lehetőséget.

nyissa meg a menüt, és kattintson az előzmények elemre

Megnyílik az előzmények menü. Most egy „Tabs from Other Devices” (Fülek más eszközökről) címet kap. Az eszközök itt lesznek felsorolva. Bontsa ki az egyes eszközök listáját a megnyitott lapok listájának megtekintéséhez.

fülre más eszközökről

Jegyzet: Előfordulhat, hogy nem látja azonnal az összes lapot. A funkció első engedélyezése után egy kis időbe telik, míg minden szinkronizálódik.

Ha iPhone, iPad vagy Android készülékek más eszközeiről szeretne hozzáférni a lapokhoz, érintse meg a fülek gombot az alsó sávban.

érintse meg a fülek gombot

Nyissa meg a „Legújabb lapok más eszközökről” lapot. A többi eszköz itt lesz felsorolva, és kibővítheti őket a megnyitott fülek megtekintéséhez.

fülek más eszközökről

Ennyire egyszerű! Bármely eszközön könnyedén folytathatja, ahol abbahagyta. Ha gyakran vált az eszközök között, ez a funkció valós idejű megtakarítást eredményezhet.
Source link


25 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok