A Microsoft Edge lapok szinkronizálása az eszközök között

Avatar Gadam | 2021.01.06. 24 Views 0 Likes 0 Ratings

24 Views 0 Ratings Rate it

Az Edge Chromium végül lehetővé teszi, hogy szinkronizálja a megnyitott lapokat és a böngészési előzményeket az összes eszköz között. A régóta ígért funkciók várhatóan 2020 nyarán fognak elindulni, de néhány hónapos béta után most végre elindulnak. A böngészési előzmények és a nyitott lap szinkronizálása működik a Windows 10, a macOS, az Android és az iOS rendszereken, de a funkciók elérésének képessége jelenleg attól függ, hogy hol lakik.

Ha az Egyesült Királyságban van, akkor szerencséje van – uAz új szinkronizálási lehetőségeket elsőként kapják meg, de hamarosan más országokban is bevezetésre kerülnek. Az Egyesült Államokban vagyok, és a lehetőségek láthatók az Edge profilbeállításainak menüjében a Windows 10 és az Android rendszeren, de egyelőre szürkén jelennek meg.

Illusztráció a Microsoft Edge fülek szinkronizálásához az eszközön

Pillanatkép: Brendan Hesse

Ha nem az Egyesült Királyságban él, és szeretne történelmet és fül korai szinkronizálása, megteheti töltse le az Edge Chromium béta verzióját (ahol a lapok és az előzmények szinkronizálása november óta elérhető), de nem sokkal később az új funkciók elkészülnek a stabil verzióban.

Az Edge Chromium bekapcsolása az előzmények és a lapok szinkronizálásával

A nyitott lap és a böngésző előzményeinek szinkronizálása egyszerű, ha elérhető, de legalább két eszközön be kell jelentkeznie ugyanabba a Microsoft-fiókba, hogy működjön, és az opciókat minden egyes eszközön be kell kapcsolni. A pontos módszer kissé eltér a platformtól.

Asztalon (Windows 10 és macOS):

Illusztráció a Microsoft Edge fülek szinkronizálásához az eszközök között

Pillanatkép: Brendan Hesse

  1. Nyissa meg az Edge Chromium alkalmazást.
  2. Koppintson a „…” a böngésző jobb felső sarkában.
  3. Menj Beállítások> Profilok> Szinkronizálás.
  4. Győződjön meg arról, hogy a szinkronizálás be van kapcsolva, majd válassza a lehetőséget „Történelem” és „Fülek megnyitása” a listáról.

Mobilon (Android és iOS):

  1. Koppintson a „…” a képernyő alján található menüből.
  2. Válassza a lehetőséget „Beállítások.”
  3. Görgessen lefelé, és koppintson a Microsoft-fiók nevére.
  4. Koppintson a „Szinkronizál.”
  5. A Szinkronizálás menüben ellenőrizze a „Szinkronizál” opció be van kapcsolva, majd válassza ki az adatokat, amelyeket meg szeretne osztani az eszközei között. Az előzményeknek és a nyitott lapoknak mindenki számára láthatónak kell lenniük, de azokon az országokban a felhasználók szürkén jelennek meg, ahol ez a lehetőség még nem áll rendelkezésre.

Source link


24 Views 0 Ratings Rate it