A Windows 10 tálcája hamarosan híreket és időjárást szeretne szerezni

Avatar Gadam | 2021.01.06. 70 Views 0 Likes 0 Ratings

70 Views 0 Ratings Rate it

A Windows 10 Hírek és időjárás tálca widgetje.
Microsoft

A Microsoft tudja, mire van szüksége a Windows 10 tálcájának: Hírek és Időjárás. Hogy Saját emblémák ikonra nem sült el, de minden Windows-felhasználó bizonyára egy kattintással szeretné elérni a legfrissebb híreket – igaz?

A Microsoft már teszteli ezt a változást a Windows 10 Insider buildjeiben. 2021. január 6-tól a Bennfentes build 21286, a Windows 10 instabil verzióit tesztelő emberek elkezdik látni a modult.

Az értesítési terület bal oldalán jelenik meg (gyakran, de helytelenül, „tálcának” hívják.) Megjeleníti a környéked aktuális időjárását – közvetlenül a tálcán. Ha rákattint, megjelenik a hírek címe, további információk az időjárásról, a tőzsdei mozgásokról és a sporttal kapcsolatos eredményekről. A Microsoft „dinamikus tartalom, például hírek és időjárás integrált hírcsatornájának nevezi a nap folyamán.”

Természetesen testreszabhatja, hogy mit szeretne látni a hírcsatornában, és elrejtheti ezt az Időjárás és Hírek modult, akárcsak a Saját emblémák ma elrejtését. Csak annyit kell tennie, hogy jobb gombbal kattint a tálcára, és törli a jelölést.

A Microsoft ennek a szolgáltatásnak a variációit teszteli, ezért előfordulhat, hogy a PC-jére érve nem tűnik azonosnak. A Microsoft fejlesztési ütemezése alapján azt várnánk, hogy ez a funkció stabil Windows 10 PC-ket fog elérni a 2021 őszére tervezett nagy frissítéssel – vagy ha a Microsoft valóban rohan, 2021 tavasza.

A Hírek és időjárás panel a Windows 10 tálcáján.
Microsoft

Source link


70 Views 0 Ratings Rate it