A Microsoft Office 2021 az idén később, rövidített támogatási ciklussal indul – Review Geek

Avatar admin | 2021.02.19. 25 Views 0 Likes 0 Ratings

25 Views 0 Ratings Rate it

Microsoft

Az elmúlt évtizedben a Microsoft arra törekedett, hogy felhőalapú Microsoft 365 előfizetéses szolgáltatásához fordítsa ügyfeleit. És bár a vállalat arra készül, hogy kiadja az Office 2021-et és az Office LTSC-t a hagyományos egyszeri vásárlási modellel, van egy fogás. Az Office 2021 és az Office LTSC nem fogja élvezni az Office szoftvercsomag korábbi kiadásaihoz hasonló 7 éves támogatási ciklust.

Az előző Office kiadás, az Office 2019, 7 éves támogatási ciklussal érkezett a hibák és a biztonsági rések feltárására. De a Microsoft csak 5 éves támogatást kínál az Office 2021 és az Office LTSC számára. Bár ez az 5 éves idővonal nem halálos ütés a hagyományos Office szoftvercsomagban, kérdéseket vet fel azzal kapcsolatban, hogy az Office valóban mennyire költséghatékony. A Microsoft szerint az Office 2021 250 dollárba kerül (ugyanaz az ár, mint az Office 2019), ami megegyezik azzal az árral, amelyet három évig fizetne a Microsoft 365 szolgáltatásért, amely mindig a legfrissebb szolgáltatásokat nyújtja, és bármely eszközről bármikor elérhető idő.

Az üzleti célú Office LTSC viszont 10% -os áremelkedést fog tapasztalni. Az Office LTSC (hosszú távú támogatási csatorna) olyan vállalkozások számára készült, amelyeknek az Office szoftver stabil, változatlan verziójára van szükségük. A Microsoft 5 éves támogatási ütemtervének valóban van értelme az Office LTSC számára, mivel a termék körülbelül a Windows 10 LTSC-vel egy időben indul, és hasonló életciklust fog tapasztalni. Az Office LTSC és a Windows 10 LTSC kiadási és támogatási ütemtervének összehangolása lehetővé teszi a vállalati ügyfelek számára, hogy egyszerre frissítsék rendszereiket, ami egyszerűbb és költséghatékonyabb, mint a megdöbbentő frissítések.

Ami jó, az Office 2021 és az Office LTSC sötét módú támogatást, továbbfejlesztett akadálymentességi lehetőségeket és egyéb, az Office 365-ből portolt juttatásokat tartalmaz. Az Office és az Office LTSC egyaránt 2021 második felében indul, 32 bites és 64 bites verzióval. a Windows és a macOS számára elérhető verziók. A Microsoft szerint áprilisban az Office LTSC Windows Preview verziójára kell számítani.

Forrás: Microsoft keresztül A perem
Source link


25 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok