A OnePlus bejelentette a OnePlus 9 Pro és a OnePlus 9 alkalmazást a Hasselblad Photography – Review Geek segítségével

Avatar Gadam | 2021.03.23. 57 Views 0 Likes 0 Ratings

57 Views 0 Ratings Rate it

Egy OnePlus 9 Pro egy OnePlus 9 telefon mellett
OnePlus

Ma jelentette be a OnePlus legújabb telefonjait, a OnePlus 9 pro-t és a OnePlus 9-et. Az új OnePlus 9 Pro 969 dollárért indul, míg a OnePlus 9 829 dollárért kezdve, kissé kivéve őket a megfizethető zászlóshajó területéről. De minden dollárjáért jobb kamerákat és komolyan gyors töltést kap.

A OnePlus Pro 9 egy igazi zászlótelefon

Egy OnePlus 9 Pro reggeli ködszürke színben.
OnePlus

A OnePlus 9 Pro már nem tesz úgy, mintha megfizethető zászlóshajó lenne. Kezdve 969 dollárért egy 8 GB RAM-mal és 128 GB tárhelyű modellért, és 1069 dollárig növelve a 12 GB RAM-mal és 256 GB-os tárhellyel rendelkező modellt, ez a telefon teljes zászlóshajó területén van. De minden extra dollárért kapsz zászlós specifikációt.

A Qualcomm Snapdragon 888 hajtja az eszközt, aminek gyorsan kell lennie. Az X60 5G Modem-RF rendszerrel való teljes integrációnak köszönhetően 5G szolgáltatást is kap kompatibilis hálózatokon, és némi jövőbiztosítást biztosít. A OnePlus 9 Pro h LPDDR5 RAM-ot és UFS 3.1 tárhelyet használ a teljesítmény gyorsítása érdekében.

A OnePlus ismét megerősítette, hogy javítani fogja a OnePlus 9 Pro WARP-töltési lehetőségeit. Csatlakoztatva 65 Watton képes tölteni, hogy 0 és 100% közötti töltést érjen el 29 perc alatt. Ha nincs szüksége teljesen feltöltött akkumulátorra, a OnePlus szerint 15 perc alatt „napi töltést” kap.
A sebesség eléréséhez a mellékelt töltőt kell használnia; ha másik töltőt használ, akkor a Power Delivery és a QC gyorstöltés segítségével legfeljebb 18 W sebességre csökken.

Egy OnePlus 9 Pro, elölről és hátulról nézve.
OnePlus 9 Pro

És tetszik a 8 Pro, a 9 Pro támogatni fogja nevetségesen gyors vezeték nélküli töltés. Ha a 70 dolláros (külön megvásárolható) töltőállványt használja, akkor 50 wattos sebességet ér el, ami 0 és 100% közötti értéket eredményez mindössze 43 perc alatt. Az állvánnyal pedig álló vagy vízszintes helyzetben tölthet. Ha nincs állványa, akkor természetesen lassabban fog tölteni más vezeték nélküli töltőpárnákon.

A vezeték nélküli töltésen túl a OnePlus nagy hangsúlyt fektetett a kamerákra. A vállalat kevesebb, mint csillagfotót készített, de ez megváltozott a OnePlus 8 Pro-val. Most a 9-es sorozat, a OnePlus partnere Hasselbladdal hogy jobb fotókat készítsen. A 9 Pro rendelkezik egy Sony IMX789 48 MP-es fő kamerával, optikai képstabilizátorral. Ezenkívül rendelkezik egy Sony IMX766 Ultra-Wide Camera 50 MP kamerával és egy teleobjektív 8 MP kamerával. És a OnePlus bedugott egy 2 MP-es monokróm kamerába, amelynek további részleteket kell adnia a fotókhoz.

De a megfelelő szoftverkombináció nélkül a nagyszerű lencsék továbbra is képesek alfotókat készíteni, és itt jön be a Hasselblad. .

A természetes szín kalibrálása minden előlapi lencséhez és minden felvételi módhoz (auto, pro stb.) Engedélyezett lesz. De a módtól függően kicsit másképp fog teljesíteni. Auto módban a Természetes színkalibrálásnak természetesebb és gazdagabb megjelenést kell biztosítania, míg pro módban autentikus színekre törekszik, hasonlóan ahhoz, amit egy DSLR nyújt. Kihagyja a számítási fotózást (például a HDR-t), pontosabb fotókat a Photoshop munkájához.

Új érintéseket is kap, például egy narancssárga exponálógombot, amelyet a Hasselblad kamerája alapján készítettek, és egy dönthető-shift üzemmódot. Dőlés-eltolás utánozza a DSLR-k által készített távolsági felvételek híres „miniatűr” megjelenését. A OnePlus szerint az együttműködés folyamatos, és a jövőbeni frissítésekben láthatja a természetes szín kalibrálásának fejlesztéseit. Az üzletben a vállalatok három évig dolgoznak együtt a OnePlus-tól kapott fényképek fejlesztésén.

Ezenkívül olyan trükköket is kihúz, mint egy lézeres fókusz és egy extra mikrofon (három szemben a OnePlus 9 kettőjével), hogy a lehető leggyorsabban le tudja szögezni a fókuszt. A mikrofon lehetővé teszi az audio zoomot, amikor videofelvételt készít. Nagyítson egy témára, és a hangfelvétele is „nagyítani” fog. A OnePlus szerint képes eltávolítani az ultraszéles fényképezőgépben általában tapasztalható torzításokat is, körülbelül 1% -ig. Ha a fotón egyenes vonalak vannak, akkor azoknak a szélén is többnyire egyenesnek kell maradniuk.

A OnePlus nem feledkezett meg a Frissítés aránya a kijelzőin sem. A OnePlus 9 Pro azt használja, amit a vállalat Fluid Display 2.0-nak nevez, amely lehetővé teszi a frissítési gyakoriság megváltoztatását az Ön tevékenysége alapján. Statikus szöveg olvasása esetén az frissítési gyakoriság 1 Hz-re csökkentheti az akkumulátor élettartamának csökkentését. És amikor játékot folytat, 120 Hz-re fokozódik a folyékony mozgás érdekében.

A OnePlus 9 Pro három színben kapható: Morning Mist, Pine Green és Stellar

Fekete (nem érhető el Észak-Amerikában), és IP68 besorolást kínál a víz- és porállóság szempontjából. Március 26-án előrendelheti a telefont, és április 2-án jelenik meg.

A OnePlus 9 néhány funkciót ad fel néhány dollár megtakarításához

Egy OnePlus 9 téli köd színben
OnePlus

Ha akarod tölt valamivel kevesebbet, és hajlandóak lemondani a legfejlettebb funkciókról, a OnePlus 9 jó választás lehet. Ugyanazt a Qualcomm Snapdragon 888 processzort használja, de akár 729 dollárra csökken egy 8 GBS RAM-mal és 128 GB tárhellyel rendelkező modell esetén, vagy 828 USD-ig egy 12 GB RAM és 256 GB tárhelyű modell esetén.

Nem fog WARP vezeték nélküli töltést kapni a OnePlus 9-gyel. Ehelyett „meg kell elégednie” a 15 W-os gyors vezeték nélküli töltéssel. De 65 W-os vezetékes töltést kap a dobozban található lánc töltővel. Hasonlóképpen, nem kapja meg a Fluid Display 2.0-t, de mégis megkapja annak egy verzióját, amelyet 120 Hz-es frissítési frekvenciáról 60 Hz-re változtathat.

A OnePlus 9 ugyanazt az ultraszéles kamerát használja, mint a OnePlus 9 Pro, és a tavalyi OnePlus 8 Pro fő kameráját, a Sony IMX766 50 MP Ultra-Wide és a Sony IMX789 48 MP főkamerát, de ledobja a teleobjektívet. Élvezheti a Hasselblad együttműködését, és ugyanazokat a természetes szín kalibrációs lehetőségeket kapja meg automatikus és pro módban. Míg az ultraszéles fotóknál ugyanazokat a torzításeltávolítási technikákat kapja, feladja a lézer fókuszt és az extra mikrofont, valamint a jobb főkamera érzékelőt.

Ennek ellenére a OnePlus azt ígéri, hogy a OnePlus 9 „gyorsabb élességállítási sebességgel, 64-szer több színinformációval rendelkezik a hagyományos 10 bites érzékelőkhöz képest, tisztább nappali és éjszakai felvételekkel, valamint nagyobb dinamikatartománnyal rendelkezik a videókban”. 2 MP monokróm kamerával is rendelkezik, amely segít részleteket és rétegeket hozzáadni a fő kamera fényképeihez.

Mindent figyelembe véve, a OnePlus 9 Pro legtöbb funkciójával megkapja valamivel kevesebb pénzért. A OnePlus 9 háromféle színben kapható: Winter Mist, Arctic Sky (Észak-Amerikában nem érhető el) és Astral Black. Nincs IP besorolása, ellentétben a OnePlus 9 Pro-val. Március 26-án előrendelheti a telefont, és április 2-án jelenik meg.
Source link


57 Views 0 Ratings Rate it