A parancsikonok használata az Apple Watch-on

Avatar Gadam | 2021.01.03. 44 Views 0 Likes 0 Ratings

44 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Az Apple Watchon futó parancsikonok
Khamosh Pathak

Szeretem használni Gyorsbillentyűk az iPhone-on? Az Apple Watch Gyorsbillentyűk alkalmazásával közvetlenül a csuklóról indíthatja el a parancsikonokat. És mivel a parancsikonok magukon a Watchon futnak, nem kell megérinteni az iPhone készülékét.

Az Apple Watch felhasználói, akik futó watchOS 7 és újabb hordozható eszközeiken férhetnek hozzá a Parancsikonok alkalmazáshoz. Ez zökkenőmentesen működik az iPhone Shortcuts alkalmazásával.

A Parancsikonok alkalmazás automatikusan kategorizálja azokat a hivatkozásokat, amelyek működhetnek az Apple Watch-on, és elérhetővé teszi a csuklóján. Ez azt jelenti, hogy nem kell külön parancsikonokat létrehoznia csak az Apple Watch számára.

A hivatkozások kiválthatók mind a Parancsikonok alkalmazásból, mind a óraszám bonyodalmak. De ha elindítja a parancsikont az óraszámlapról, akkor először meg kell erősítenie a „Futtatás” gomb megérintésével.

Megtekintheti és kezelheti az Apple Watch parancsikonjait iPhone-on

Az összes Apple Watch által támogatott parancsikont egy külön mappában találhatja meg a Parancsikonok könyvtárban. Ehhez nyissa meg iPhone „Shortcuts” alkalmazását. Meg tudod csinálni egyszerűen használhatja a Spotlight keresési funkciót. Húzza ujját lefelé a kezdőképernyőn, keresse meg a Parancsikonok alkalmazást, és válassza ki azt.

Most lépjen a „Saját hivatkozások” fülre.

Itt érintse meg a „Parancsikonok” gombot a bal felső sarokban.

Válassza az „Apple Watch” mappát.

Itt láthatja az összes Apple Watch-kompatibilis parancsikont.

Ha több tucat parancsikonja van, akkor azt tapasztalja, hogy a legtöbbet támogatja az Apple Watch. Szerencsére elég egyszerű eltávolítani a hivatkozásokat az Apple Watch mappából.

ÖSSZEFÜGGŐ: Hogyan nyitható meg alkalmazások, weboldalak és parancsikonok a keresésből iPhone és iPad készüléken

Egyszerűen érintse meg a fent található „Kiválasztás” gombot.

Ezután érintse meg az eltávolítani kívánt parancsikonokat, majd koppintson az alsó eszköztár „Eltávolítás” gombjára.

Most érintse meg a „Kész” gombot a változtatások mentéséhez.

IPhone-parancsikon hozzáadása az Apple Watchhoz szintén meglehetősen egyszerű.

Lépjen a „Saját hivatkozások” fülre, és keresse meg az Apple Watch-hoz hozzáadni kívánt parancsikont. Ezután érintse meg a hárompontos menü gombot a parancsikon jobb felső sarkában.

Itt érintse meg ismét a hárompontos menü gombot a jobb felső sarokban.

Koppintson a „Megjelenítés az Apple Watchon” lehetőség melletti kapcsolóra.

Az opció mentéséhez most megérintheti a „Kész” gombot.

És ismét érintse meg a „Kész” gombot a parancsikonból a mentéshez.

Aktiváló parancsikonok az Apple Watch-on

Most, hogy tudja, mely parancsikonok érhetők el az Apple Watchon, itt az ideje, hogy valóban felhasználja őket. Ezt a Parancsikonok alkalmazással teheti meg.

Az Apple Watch alkalmazásban nyomja meg a Digital Crown gombot az Alkalmazások képernyő megjelenítéséhez. Most nyissa meg a „Parancsikonok” alkalmazást.

Ekkor megjelenik az összes parancsikon egyszerű listája. A Digital Crown segítségével görgetheti a listát. Egyszerűen érintse meg a parancsikont a futtatásához.

Ha a parancsikon egyszerű és nem igényel bevitelt, akkor az automatikusan fut. Ha mégis szükséges bemenet, akkor a rendszer kéri, hogy végezze el a választást a Parancsikonok alkalmazásban.

És ilyen egyszerű a parancsikonok elindítása az Apple Watchból.

Parancsikonok indítása az arclapról

A Gyorsbillentyűk alkalmazás meglehetősen egyszerű, de még gyorsabb módja van a parancsikonok elindítására. És ez az óraszám bonyodalmát használja. Az új bonyolítási keretrendszernek köszönhetően több bonyodalmat is hozzáadhat ugyanahhoz az alkalmazáshoz az óra számlapjához.

Ez azt jelenti, hogy akár nyolc gyorsbillentyűvel is létrehozhat egy számlapot (az Infograph óraszámlap használatával).

Parancsikon (vagy a Parancsikonok alkalmazás) komplikációként való hozzáadásához érintse meg és tartsa lenyomva az óra számlapját, majd érintse meg a „Szerkesztés” gombot.

Húzza balra a „Komplikációk” szakaszhoz való ugráshoz, és válassza ki a módosítani kívánt szövődményt.

A Digital Crown segítségével görgetheti a listát. Itt keresse meg a „Parancsikonok” részt. Itt láthatja az első három elérhető parancsikont. Érintse meg az „Áthelyezés” gombot az összes elérhető parancsikon megtekintéséhez.

Most kiválaszthat egy adott parancsikont, amelyet hozzá szeretne adni az óra számlapjához. Ha bonyodalmat szeretne létrehozni magához a Parancsikonok alkalmazáshoz, lépjen a lista aljára, és válassza a „Parancsikonok” lehetőséget.

Megismételheti ezt a folyamatot további komplikációk hozzáadásához. Ha végzett, nyomja meg kétszer a Digitális Koronát, hogy visszatérjen az óra számlapjához.

A parancsikon elindításához egyszerűen érintse meg a parancsikont az óra számlapjáról. Ezután érintse meg a „Futtatás” gombot a parancsikon futtatásához.


Szeretne különböző óraszámokat használni a nap folyamán? Így használhatja az Automatizálás funkciót a Parancsikonokban automatikusan váltja az óra számlapját az Apple Watchon a napszak alapján.

ÖSSZEFÜGGŐ: Az Apple Watch Face automatikus cseréje a nap folyamán[ad_2]
Source link


44 Views 0 Ratings Rate it