A pénzverde legújabb felújítása hozzáfűzi az előfizetések nyomon követését és a tömeges tranzakciók szerkesztését – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.01.07. 16 Views 0 Likes 0 Ratings

16 Views 0 Ratings Rate it

A Mint alkalmazás iPhone-on, egy csésze kávé mellett.
Menta

A Mint, az alkalmazás, amely segít nyomon követni a gázra, élelmiszerre és más kategóriákra fordított kiadásait, csak átalakította az alkalmazását. A Mint használatát megkönnyítő frissítés közepette a vállalat bevezetett néhány új funkciót. Most minden előfizetését egy helyen láthatja, amelyért fizet, amikor összekapcsolja hitel- és betéti kártyáit. És tömegesen szerkesztheti a tranzakciókat, hogy jobban kategorizálja és nyomon kövesse azokat.

A frissített alkalmazás először érkezik meg iOS, és a pénzverde nem mondta meg, hogy az új funkciók és megjelenés mikor és mikor lesz gyere Androidra. A pénzverde már megkísérli kategorizálni a kiadásait, legyen szó gázról, élelmiszertől vagy szórakozásról, de ezeket tetszés szerint lebonthatja. Régen azonban unalmas folyamat volt, mivel a vásárlásokat egyenként kellett kategorizálnia. A legújabb frissítéssel tömegesen szerkesztheti a tranzakciókat.

Az előfizetés nyomon követésének szintén üdvözlendő funkciónak kell lennie. A Mint az összes előfizetését egy helyre fogja húzni, függetlenül attól, melyik kártyával fizet. Ezután az alkalmazás tájékoztatja Önt arról, hogy mennyit költ havonta az összes előfizetésére, és melyek drágultak. Amint ezek az árak változnak, a Mint automatikusan értesíti Önt, aminek köszönhetően hamarabb lemondhatja, ha nem akarja megfizetni az új költséget.

Mint átalakította a kinézetet is, és a felület összességében jobbnak tűnik. Az Intuit jelenleg a Mint tulajdonosa, és ezzel a frissítéssel elkezdte integrálni a TurboTax néhány funkcióját. Kezdésként nyomon követheti az idei adó-visszatérítést. A Mint célja, hogy egyetlen pénzügyi alkalmazás legyen, amely minden információt megad, és a legújabb frissítés lépéseket tesz ebbe az irányba. Letöltheti most az iOS rendszeren.

Forrás: Menta
Source link


16 Views 0 Ratings Rate it