A Plex szerverek egyszerűek az NVIDIA Shield Pro Android TV-vel – Review Geek

Avatar Gadam | 2020.12.26. 27 Views 0 Likes 0 Ratings

27 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Egy Nvidia Shield Pro egy Plex felhasználói felület előtt
Nvidia

Ha rengeteg DVD-vel rendelkezel, akkor fájdalmas lehet ásni őket egy szeretett film vagy műsor megtekintésére. És ezért érdemes megfontolniuk azok digitalizálását és Plex szerver létrehozása. A Plex szerver beállítása olyan, mintha saját személyes Netflix-et hozna létre a tulajdonában lévő dolgokhoz. Korábban a hardver összeszerelése drága, bonyolult volt, vagy mindkettő. De egy Nvidia Shield Pro, nem lehet egyszerűbb a saját Plex szerver beállítása.

Mennyire könnyű? Maga a Plex hardver legnehezebb része az Nvidia Shield Pro megvásárlása lesz. Nál nél Átlagosan 200 dollár (eladások történnek!), ez nem egy kávé és harapnivaló pénz. De ugyanakkor sokkal olcsóbb, mint egy teljes számítógépes rendszer, amely csak a cuccok streamingjére szolgál. Mobilprocesszorának köszönhetően energiahatékonyabb a folyamatos futtatás is. Érdemes felvenni a tetemes merevlemez (vagy kettő) az összes digitalizált film tárolására. Vagy még jobb, vegyen fel egy NAS-t és a pár hatalmas merevlemez.

A Shield Pro megvásárlása után a Plex szoftver telepítése ugyanolyan egyszerű, mint megnyomni a telepítési gombot a Play Áruházban, majd bejelentkezni fiókkal. Sokkal egyszerűbb, mint a Málna Pi szerverré, és jobb eredményeket érhet el. A Raspberry Pi Plex szerver küzdeni fog minden lépéssel a Blu-ray minőségű ripszek mellett. De az Nvidia Shield Pro képes kezelni őket, mint egy bajnok.

Amikor először jelentkezik be a Plexbe, észreveszi, hogy egy Nvidia Shield Pro programot használ, és felajánlja, hogy beállít egy Plex szervert. Csak kövesse az utasításokat; kész leszel, mielőtt tudnád. Ha ez bonyolultnak tűnik, a plexi emberek összeálltak egy gyors útmutató. Csak ne felejtse el belépni a Shield beállításaiba, és hozzáférést biztosítani számára a külső merevlemezhez vagy a NAS egységhez.

Ezt követően kezdődik az unalmas folyamat. Az összes DVD-t digitalizálnia kell, és a merevlemezre vagy a NAS-ra kell vinnie. Vigyáznia kell arra is, hogy helyesen nevezze meg őket, mivel ez lehetővé teszi, hogy a Plex automatikusan válogassa őket, és hozzáadja a megfelelő epizódok címét, grafikákat és egyebeket. De ne aggódj, testvéroldalunk, a How-To Geek remekül magyarázza a folyamatot.

Ha már van egy Nvidia Shield Pro és rengeteg DVD fekszik, akkor nincs ok arra, hogy ne állítson be Plex szervert. Megnézheti a dolgait otthonról és útközben, okostévéjéről, játékkonzoljáról, vagy akár telefonjáról és táblagépéről. És soha nem kell aggódnia attól, hogy kedvenc műsora rettegett értesítést kap-e újra a streaming szolgáltatásból. Szállj fel rá!

Remek Plex streamer

Jó NAS a streaminghez

Hatalmas NAS merevlemezek[ad_2]
Source link


27 Views 0 Ratings Rate it