A PopSockets bemutatja a babból és a kukoricakeményítőből készült növényi alapú fogantyút – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.04.13. 34 Views 0 Likes 0 Ratings

34 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

A PopGrip üzem működésben.
PopSockets

A PopSockets most egy növényi alapú PopGrip terméket értékesít, amely környezetbarátabb, mint újrahasznosított vagy összeállítható alternatívák. Két egyedi színben kapható, a PopGrip növény mindössze 15 dollárba kerül, és megtartja a tipikus PopGrip összes tulajdonságát.

Még 2019-ben a PopSockets kidolgozott egy tervet a szén-dioxid-kibocsátás csökkentésére és a termékek fenntartható anyagainak kutatására. Azóta a cég az újrahasznosított csomagolások felé fordult, 66% -kal csökkentette a szállítási kibocsátást, és több mint 150 000 dollárt adományozott környezeti jótékonysági szervezeteknek.

Ábra, amely bemutatja, miből áll a PopGrip üzem.
PopSockets

A 35% etikailag beszerzett növényi alapanyagokból (beleértve a kukoricakeményítőt, ricinus babot és repceolajat) álló PopGrip üzem kevesebb kibocsátást generál gyártása és életciklusa alatt, mint a szokásos PopGrips. A PopGrip üzemben használt növényi alapanyagok tartósak, mint a műanyag, és végül a vállalat szerint a PopSocket katalógus többi termékéhez jutnak el. sajtóközlemény.

Az új telefonfogantyúval együtt a PopSocket cég piacra dobta A poptivizmus megragadja a Föld Hónapjára. A PopSocket jótékonysági partnerei, köztük a Leave No Trace és a Rainforest Trust, a korlátozott kiadású telefon markolatokból származó bevétel 50% -át kapják.

Forrás: PopSockets[ad_2]
Forrás link


34 Views 0 Ratings Rate it