A PopSockets egy új PopGrip többeszközzel kezd dolgozni – Tekintse át a Geek-et

Avatar admin | 2021.03.16. 23 Views 0 Likes 0 Ratings

23 Views 0 Ratings Rate it

Az új PopGrip SOG Multi-Tool és PopGrip Pocketable kiegészítők.
PopSockets

Minden alkalommal, amikor PopSocket-et vásárolok, jön egy új, hogy elvegye a pénzem nagyobb részét. A PopSockets két új terméket dobott piacra – a vékonyat PopGrip Pocketable és a haszonelvű PopGrip SOG Multi-Tool beépített üvegnyitóval, hatlapfejű meghajtóval és mini pry-rúddal. Mindkettő kizárólag a PopSockets weboldalon érhető el.

Ha valaha is használt egy PopSocket-et, akkor tudja, hogy a praktikus telefonfogantyú szokása a nadrágzsebek megragadása. Az új PopGrip Pocketable puha, alacsony profilú megoldással oldja meg ezt a problémát. Süllyesztve ül a telefonjával, így soha nem kell aggódnia a zsebzavar miatt. 10 dollárért a PopGrip Pocketable nem gond, és kompatibilis az összes cserélhető PopTopjával.

A PopSockets a SOG-val összefogva megtervezte a PopGrip SOG Multi-Tool eszközt, amely valójában csak egy szabványos PopGrip, levehető többszerszámmal. A kisméretű eszköz beilleszthető egy üvegnyitóba vagy egy mini bárba, és mind 1/4 hüvelykes, mind pedig 4 mm-es hatlapú meghajtókkal rendelkezik. A beépített mágneses csavaros rendszerrel soha nem kell aggódnia, hogy a multi-tool kiszabadul a PopGrip-ből, és stílusos hangulatban mindig felcserélheti egy másik PopTop-ra. 25 dollárért a PopGrip SOG Multi-Tool drágább, mint a szokásos PopGrip, de sokkal kényelmesebb, mint egy multieszközt tartani a kulcskarikán.

A PopGrip Pocketable és PopGrip SOG Multi-Tool elérhetők a PopSockets weboldalon. Mindkét markolat támogatja a felcserélhető PopTopokat, és a meglévőkkel működik PopMount kiegészítők.
Source link


23 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok