A PowerPoint összes diájának betűkészletének gyors módosítása

Avatar Gadam | 2021.01.07. 429 Views 0 Likes 0 Ratings

429 Views 0 Ratings Rate it

Microsoft PowerPoint logó

A Microsoft PowerPoint prezentáció szerkesztése időigényes lehet, különösen, ha több diával van dolgunk. Ha meg akarja változtatni a betűtípusokat az előadás során, akkor a „Betűtípusok cseréje” eszközt kell használnia, vagy módosítania kell a Slide Master sablont. Itt van, hogyan.

Ezek az utasítások a legtöbb számára működnek az Office modern verziói Windows rendszeren. A Mac felhasználóknak meg kell cserélje ki a diamestert a betűkészlet helyett a betűtípusok megváltoztatásához, de ez nem fogja ugyanazt az átfogó változtatási módszert kínálni, mint a „Betűtípusok cseréje” eszköz.

ÖSSZEFÜGGŐ: Hogyan készítsünk Slide Master-et a Microsoft PowerPoint-ban

Használja a Betűtípusok cseréje eszközt

A bemutató betűkészleteinek legegyszerűbb módja a „Betűtípusok cseréje” eszköz használata. Ez felkutatja és felváltja az előadás során használt betűtípusok összes példáját.

A kezdéshez nyissa meg a PowerPoint bemutatót. A szalagsáv „Home” lapján kattintson a „Csere” gomb melletti nyílra. A legördülő menüben válassza a „Betűtípusok cseréje” lehetőséget.

A PowerPoint betűtípusok gyors cseréjéhez cserélje a Csere> Cserélje a betűtípusokat” width=”467″ height=”263″ onload=”pagespeed.lazyLoadImages.loadIfVisibleAndMaybeBeacon(this);” onerror=”this.onerror=null;pagespeed.lazyLoadImages.loadIfVisibleAndMaybeBeacon(this);”/></p>
<p>A „Betűtípusok cseréje” ablakban válassza ki a keresni és cserélni kívánt betűtípust a „Csere” legördülő menüből.</p>
<p>Válassza ki a használni kívánt betűtípust a „With” legördülő menüből, majd kattintson a „Replace” gombra a megerősítéshez.</p>
<p><img decoding=

A „Betűtípusok cseréje” eszköz automatikusan átkutatja a prezentációt, és a betűtípusokat a kiválasztott beállításokkal cseréli le. Ha elkészült, kattintson a „Bezárás” gombra.

Ezeket a lépéseket megismételheti más betűtípusok cseréjéhez, vagy a Slide Master nézettel helyettesítheti a bemutató sablon által használt betűtípusokat.

Használja a Slide Master-t

Míg a „Betűtípusok cseréje” eszköz a leggyorsabb módszert kínálja a betűtípusok cseréjére az előadásában, a csúszda-sablont is módosíthatja a betűtípusok testreszabásához. Ez biztosítja, hogy a létrehozott további diák is az új betűtípust használják.

Ez csak azokra a mezőkre vonatkozik, amelyek megfelelnek a Slide Master sablonok egyikének. A további szöveg (az egyéni szövegdobozokban) nem módosul, ezért inkább a „Betűtípusok cseréje” eszközt kell használnia.

A kezdéshez nyissa meg a Microsoft PowerPoint bemutatót, és válassza a Nézet> Diadeszter lehetőséget.

Nyomja meg a Nézet> Slide Master lehetőséget a Dia Master sablon eléréséhez.” width=”405″ height=”229″ onload=”pagespeed.lazyLoadImages.loadIfVisibleAndMaybeBeacon(this);” onerror=”this.onerror=null;pagespeed.lazyLoadImages.loadIfVisibleAndMaybeBeacon(this);”/></p>
<p>A „Slide Master” nézetben kattintson a diasablonok egyikére a megtekintéséhez.</p>
<p>A sablon által használt betűtípusok szerkesztéséhez kattintson a „Betűtípusok” gombra, amely a szalagsáv „Slide Master” lapján található.</p>
<p><img decoding=

Válassza ki a használni kívánt új betűtípust a „Betűtípusok” legördülő menüből.

Válasszon ki egy új betűtípust a "Betűtípusok" legördülő menü.

Ez frissíti a PowerPoint Slide Master sablonban használt betűtípust. Kattintson a „Master View bezárása” gombra a módosítások alkalmazásához.

megnyomni a "Zárja be a Slide Master elemet" gombra kattintva bármilyen sablonmódosítást alkalmazhat a bemutatón.

Ez frissíti a betűkészletet minden olyan szövegmezőben, amely megegyezik a diasablonokkal. Minden más betűtípus (például az egyéni szövegdobozokban található) változatlan marad, ezért előfordulhat, hogy meg kell ismételnie a lépéseket, vagy inkább a „Betűtípusok cseréje” eszközt kell használnia.
Source link


429 Views 0 Ratings Rate it