A PS5 új VR rendszert kap, amelyet a Dualsense vezérlő inspirált – tekintse át a Geek oldalt

Avatar Gadam | 2021.02.23. 25 Views 0 Likes 0 Ratings

25 Views 0 Ratings Rate it

PlayStation logó, fehér, fekete háttérrel
Sony

A Sony bejelentette a első részletek következő generációs VR rendszerén, amely várhatóan a PlayStation5 konzol. Az eredeti PlayStation VR-t négy évvel ezelőtt jelentették be, és kibővítették a PlayStation 4 játékválasztékát hasonló címekkel Beat Sabre és Moha. Az új verzió továbbra is ugyanezt fogja tenni a PS5 játékkatalógusával kapcsolatban.

A Sony azt állítja, hogy az eredeti PS V4-ből tanultakat használja a látómező, a követés, a bevitel és a felbontás javításához. Az új VR rendszer mélyebb elmélyülést és drámai módon javított teljesítményt ígér. Ezenkívül egyetlen vezetékkel csatlakozik a PlayStation 5-hez, ami sokkal könnyebbé teszi a telepítést és a használatot.

A rendszer új VR-vezérlői mostantól olyan funkciókat tartalmaznak, amelyek általában csak a Sony fantasztikus DualSense vezeték nélküli vezérlőjében találhatók meg, és a kényelmesebb játékélmény érdekében inkább az ergonómiára összpontosítanak. A fejlesztések a Sony módja annak, hogy remélhetőleg jövőbiztosítsák a technológiát.

A Sony szerint a VR rendszer még fejlesztés alatt áll, és mint ilyen, 2021-ben nem fogják kiadni. Valójában nem említettek konkrét dátumot. Néhány közelgő játékok említésre kerültek, többek között Az esés után, Emberiség, és Sniper Elite VR.

Forrás: Play Station
Source link


25 Views 0 Ratings Rate it