A rejtett tudományos számológép megnyitása iPhone-on

Avatar admin | 2021.01.30. 9 Views 0 Likes 0 Ratings

9 Views 0 Ratings Rate it

Egy Apple iPhone, amely vízszintes tudományos módban futtatja a Számológép alkalmazást.

Ha valaha is tudományos számológép-alkalmazást szeretett volna az iPhone-on, ne izguljon – iPhone-jának már be van építve egy. Az Apple Számológép-alkalmazásában olyan tudományos mód is található, amely szem elől rejtőzött. 2008 óta, mint The Verge nemrégiben megjegyezte. Így kell használni.

Először nyissa meg a „Számológép” alkalmazást. Ha nem találja, csúsztassa lefelé egyik ujjával a képernyő közepén, hogy megjelenjen egy keresősáv. Írja be a „calc” szót, és válassza ki a „Calculator” alkalmazás ikont, amikor megjelenik.

Nyissa meg a Spotlight keresést iPhone-on, írja be "számított," majd érintse meg a Számológép alkalmazás ikont.

Amint a Számológép megnyílik, valószínűleg egy ilyen képernyőt lát. Ez egy egyszerű felület, számhálóval és alapvető matematikai operátorokkal. Egyáltalán alig tudományos!

Az iPhone Calculator alkalmazás függőleges helyzetben, normál módban.

A tudományos számológép módba való belépéshez forgassa el iPhone készülékét 90 fokkal, amíg fekvő helyzetbe nem kerül. A Számológép alkalmazás automatikusan beállítja, hogy illeszkedjen a képernyő széles tájolásához, és új tudományos számológombok kerülnek a kijelzőre.

Az iPhone Calculator alkalmazás vízszintes helyzetben, tudományos módot mutat.

Ha a számológép nem vált tudományos módba, amikor elforgatja iPhone-ját, akkor valószínűleg engedélyezte a tájolási zárat. Letiltásához húzza fel a Vezérlőközpontot és koppintson a tájolás zár ikonjára, amíg az már nem világít.

IPhone-on nyissa meg a Vezérlőközpontot, és tiltsa le a tájolás rögzítését.

Miután kikapcsolta a tájolási zárat, forgassa újra iPhone-ját, miközben futtatja a Számológép alkalmazást, és a tudományos módot szélesvásznú dicsőségében látja. A bonyolultabb matematika új, bátor világa nyílt meg előtted. Jó szórakozást a kitevőkkel!

ÖSSZEFÜGGŐ: A Vezérlőközpont használata iPhone vagy iPad készülékén

Source link


9 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok