Wink megint leállt, remélhetőleg véglegesen – Review Geek

Avatar admin | 2021.01.26. 19 Views 0 Likes 0 Ratings

19 Views 0 Ratings Rate it

Tűz által körülvett Wink okosotthon.
Wink / Josh Hendrickson

Wink, az intelligens otthoni hub cég, lent van. Ez magában foglalja a felhővezérléseket, a hangsegéd-vezérléseket és még többet Wink honlapja és e-mailes támogatás. Elég rossz megjelenés egy olyan cégnél, amelyik kötelező havi díjak alig hat hónappal ezelőtt a stabilitás ígéretéről. Talán ezúttal végleg meghal, ami jobb lenne minden érintett számára.

A Wink okosotthon-társaság elég sziklás történelemben szenved. A vállalat több kivásárláson esett át, beleértve a Will.i.am legújabb cégét iam + néven. Egyszerre nem talált egy Wink központot sem az üzletekben, sem az interneten, így mi teljesen leállította a hub opcióként történő ajánlását. Megfordította azt az ígéretét, hogy soha nem számít fel előfizetést, és havi előfizetéssel látta el az összes felhasználót –egy hetes felmondással.

Rákacsintás meggondolta magát és akkor tartotta magát az előfizetésnél ismét meggondolta magát és előfizetéseket vezetett be. A lényeg természetesen a fények bekapcsolása és az új fejlesztések finanszírozása volt. Előtte Wink jó egy évig nem adott támogatást az új integrációkhoz.

Állapotoldal, "még mindig nyomoz" üzenetek.Most a az egész szolgáltatás nem működik. A bejelentkezéshez elég szerencsés felhasználók számára néhány helyi vezérlő továbbra is működik. De a Wink helyi vezérlési lehetőségei meglehetősen korlátozottak, és ha kijelentkezik, akkor nem fog tudni bejelentkezni. Felhővezérlők, hangvezérlők, harmadik fél általi integrációk (például a Nest és az Arlo), sőt a webhely és az e-mail a támogatás nem sikerült. Nagyon kevés mű.

Wink webhelye jelenleg a Wink állapota oldalra irányít át. Itt látni fogja azokat az üzeneteket, amelyek tegnap reggel kezdődtek alkalmi frissítésekkel. De ezek a frissítések nem ígéretesek, és „még vizsgálódnak”. Nem úgy hangzik, mintha Winknek lenne bármilyen ütemterve a probléma megoldására.

Nem ez az első eset, hogy a Wink szolgáltatásai kudarcot vallanak, és a múltban kiderült, hogy ez egy biztonsági tanúsítvány, amelyet nem hosszabbítottak meg. De ez egyszerű megoldás, fizessen egy új tanúsítványért. De őszintén szólva mégis javasolja a Wink alternatív megoldásainak mérlegelését, amiből rengeteg van.

Ha inkább egy hagyományos intelligens otthoni központot szeretne, érdemes megnéznie Hubitat vagy Otthoni asszisztens. Ellenkező esetben előfordulhat, hogy megtalálja a Google Assistant és az Alexa hangszórót elég jól működnek, mint intelligens otthoni központok sok otthonban. Az instabil intelligens otthon platform azonban szörnyű intelligens otthoni élményt nyújt. Fogadsz, hogy egy másik, jobb pályaműveletű társasághoz ugrik, amely mindegyik.
Source link


19 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok