A Ring Doorbell Pro és az Alexa mostantól egyedi üzenetekkel köszöntheti látogatóit – Tekintse át a Geek-et

Avatar Gadam | 2021.02.11. 26 Views 0 Likes 0 Ratings

26 Views 0 Ratings Rate it

A Ring Video Doorbell Pro egy kék ajtó mellett.
amazon

A video kapucsengők az egyik legjobb intelligens otthoni eszköz, amelyet birtokolhat, és a Ring csengő is megint érdemes a megfontolásodra. Ennek bizonyítására pedig Ring kiadja a kevés praktikus új funkció, beleértve a látogatók üdvözlésének lehetőségét. Ez akár azt is meg tudja mondani a kézbesítőnek, hová kell hagynia a csomagot, mindezt az Ön beavatkozása nélkül.

Nagyon hasznos, ha valaki akkor is válaszol, ha valaki csenget, ha Ön nincs otthon. Néha ez nem lehetséges, például amikor munkahelyi értekezleten vagy telefonon van. Ott játszanak Ring új Alexa-üdvözletei. A csengő csengője Alexa hangjával válaszol helyetted.

A funkcióhoz Ring Doorbell Pro szükséges, és a legtöbb felhőalapú funkcióhoz hasonlóan Ring Protect előfizetés is szükséges. De ha mindkettő megvan, beállíthatja az Alexa üdvözletét a Ring alkalmazásban. Alexa megkérdezi a látogatás célját, rögzíti az üzeneteket, és még információt is kér (például név és telefonszám). Akár azt is megkövetelheti, hogy Alexa elmondja a kézbesítőnek, hová adja le a csomagot (rejtse el a kapu mögött).

Ha más Ring Doorbell Pro-t használ, vagy nem rendelkezik Ring Protect-előfizetéssel, akkor helyette beállíthatja a Gyors válasz válaszokat. A Gyors válaszok segítségével legfeljebb hat előre beállított üdvözletet választhat, köztük a „Jelenleg nem tudunk válaszolni az ajtóra, de ha üzenetet szeretnél hagyni, akkor most megteheted” és a „Kérjük, hagyja kívül a csomagot. Ha üzenetet szeretne hagyni, akkor most megteheti.

Bármely üzenetet valós időben megnézhet, és ha Ön Ring Protect előfizető, később ellenőrizheti a rögzített üzenetet. Végül a Ring Cameras most figyelmeztetheti a látogatókat, hogy felvételt készítenek róluk. A funkció vezetékes kapucsengőknél, a Spotlight Cam Wired, a Floodlight Cam és a Beltéri Cam esetében jelenik meg. Amikor egy kamera érzékeli a mozgást, a következő szavakat mondja ki: „Figyelmeztetés – a Ring most figyelemmel kíséri és rögzíti”. A figyelmeztetést a Ring alkalmazásban kapcsolhatja ki.

Az új funkciók a felhasználók előtt állnak rendelkezésre Most.

Forrás: Gyűrű
Source link


26 Views 0 Ratings Rate it