A Roku OS 10 itt van automatikus Wi-Fi-észleléssel, azonnali folytatással, egyebekkel – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.04.13. 35 Views 0 Likes 0 Ratings

35 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Roku automatikus játékkonzol konfiguráció
Roku

A Roku frissítések történelmileg nem járnak jelentős vizuális felújítással, de ez nem jelenti azt, hogy nem gazdag funkciókban. Akárcsak tavaly szeptemberi frissítés, A Roku OS 10 célja, hogy nagyobb értéket nyújtson a streaming eszközöknek olyan változtatásokkal, amelyek segítenek kiválasztani a legerősebb Wi-Fi hálózatot, az automatikus játékmódokat és még sok minden mást.

Kezdjük az automatikus funkciókkal, amelyeknek javítaniuk kell a játék és a streaming minőségét. Először, amint az a fenti képernyőképen látható, a Roku OS 10 hozzáadja az automatikus konzolkonfigurációt. Alapvetően, ha a Roku TV-készüléke észleli, hogy PS5-et vagy más kompatibilis konzolt csatlakoztatott, akkor automatikusan bekapcsolja a játék módot és beállítja az elérhető teljesítményfunkciókat.

Attól függően, hogy a televízió milyen funkciókkal rendelkezik, az automatikus konzolkonfiguráció lehetővé teszi a HDR játékot, az automatikus alacsony késésű módot, a változó frissítési gyakoriságot, a magas képkockasebességet és a THX tanúsított játékmódot.

Roku Auto Network Config
Roku

A megfelelő Wi-Fi hálózat kiválasztása egy másik fájdalom, amelybe belefuthat a Roku beállításakor. Számos 5 GHz-es és 2,4 GHz-es hálózatot kínáló útválasztóval nem teljesen biztos, hogy melyik az erősebb lehetőség a Netflixről történő streamingre. Az automatikus hálózati érzékeléssel ez a probléma a múlté lesz.

Amint a fenti képernyőképen látható, ha a Roku-készüléke optimális vezeték nélküli hálózati sávot észlel, arra kéri Önt, hogy váltson. A könnyű váltás érdekében győződjön meg arról, hogy mindkét hálózat jelszava megegyezik.

Roku Live TV Channel Guide
Roku

Mivel a Roku-n keresztül közel 170 csatorna érhető el, az élő TV-útmutató kissé összezavarodhat. Szerencsére a Roku OS 10 segítségével végre testre szabhatja az útmutatót, hogy megfeleljen az ideális nézési élménynek. Ez magában foglalja a csatornák elrejtését, a csatornák kedvencekbe csoportosítását, valamint a legutóbb látogatott, a kedvencek és az összes csatorna közötti váltást.

A csatornákról szólva Roku több streaming platformmal is együttműködött egy új „azonnali folytatás” funkció bevezetésében. Ahelyett, hogy újból megnyitná, és megvárná, hogy egy csatorna újratöltődjön, navigáljon, ugorjon vissza abba a helyre, ahol abbahagyta, és folytassa a közvetített csatornák nézését.

Jelenleg alig több mint 15 csatorna támogatja az azonnali folytatást, beleértve az AT&T TV-t, a FilmRise, a Fox Business Network, a Fox News Channel, a Fubo Sports Network, a HappyKids TV, a Plex.tv, a STARZ és a The Roku Channel csatornákat. Több állítólag úton van.

Roku Virtual Surround
Roku

Ha Önnek van egy Roku Smart Soundbar tulajdonosa, vagy a most bejelentett terméket kívánja megvásárolni Streambar Pro, készülj fel arra, hogy az audió élményed egy szintet érjen el. Az új „Virtual Surround” beállítás használatával a hangsávok képesek szimulálja a hangélményt hogy a hangszórókat az otthoni környezetben helyezzék el a külön hardver nélkül.

Végül számos más változás következik be a Roku OS 10 esetében. Az Apple AirPlay 2 és a HomeKit (2020-ban elérhetővé vált néhány 4K lejátszó számára) a HD Roku streaming eszközökhöz érkezik, a hangbemenet néhány képernyőn megjelenő billentyűzethez érkezik, és a HDR10 + támogatás jön a Ultra (2020), A Roku Express 4K és a Roku Express 4K +.

A Roku OS 10 ma kezdődik a „kiválasztott” játékosok számára. A firmware-frissítésnek minden kompatibilis streaming boxot és Roku TV-t el kell érnie „a következő hetekben”.[ad_2]
Forrás link


35 Views 0 Ratings Rate it