A sárgarépa időjárás nagyjavításának most van egy szabad szintje, még mindig benne van a Stick – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.01.30. 15 Views 0 Likes 0 Ratings

15 Views 0 Ratings Rate it

Néhány iPhone a Carrot Weather alkalmazással, amely demotivációs tényeket közöl.
Brian Mueller

– Nem szeretlek. Egyáltalán nem vagy túl különleges. Ez a fajta (de) motivációs humor, amelyet elvihet a Carrot Weather gyilkossági mesterséges intelligenciájától. Az időjárási alkalmazás, amely imád csak utálni alapos felújítást kapott iPhone-on és iPad-en, és szebb, gonoszabb és szabadabb, mint valaha. Igen, így van, megkapod Sárgarépa időjárás ingyen Most!

Eddig a Carrot Weather for iPad és iPhone előzetes költségekkel számolt be, csak azért, hogy megtapasztalják, mennyire jelenthet. De a Carrot Weather 5.0-tól kezdve ez (több) előfizetési szint javára vált. A múltban fizetett a Carrot Weather-nek, és megkapta az összes alapvető funkciót, majd feliratkozott további, több adatintenzív lehetőségekre.

A sárgarépa időjárás alkalmazás iPad-en sötét módban
Brian Mueller

De az új váltással ingyenesen élvezheti a minimális alapokat. Kap “hirdetéseket” is, de jelenleg nem jelenít meg valódi termékeket. Legalábbis reméljük, hogy ezek a bérgyilkos hirdetések nem valósak. A fejlesztő, Brian Mueller szerint az indie-fejlesztőknek szóló hirdetésekbe beleragad, így „visszaadhatja a fantasztikus fejlesztői közösségnek”. Nem is számít fel ezekért a hirdetésekért.

De természetesen fenntartja a jogot arra, hogy később valódi hirdetéseket vegyen fel. Mueller azt ígéri, hogy soha nem fogja eladni vagy megosztani az adatait, még akkor sem, ha valódi hirdetéseket kezd el megjeleníteni. Eközben a hamis hirdetések kissé lerontják a Sárgarépa időjárás megjelenését, de közben sikerül némi humort bevezetniük.

Az egész alkalmazás átalakult, beleértve az új, a semmiből felépített ikonokat. Sokkal több testreszabási lehetőséggel is rendelkezik, amelyek lehetővé teszik az Ön igényeinek megfelelő felület létrehozását. Mueller szerint „[a]dd új alkatrészeket, átrendezze őket, változtassa meg a tervezésüket, helyezzen be további adatpontokat és egyebeket. ”

Sárgarépa időjárás app mutatja az óránkénti előrejelzést
Brian Mueller

De fel kell fizetnie a testreszabási funkciók, a widgetek, az értesítések, az alternatív időjárási források stb. Megszerzésére. A Carrot 5.0 verziótól kezdve három előfizetési szint opcióval rendelkezik:

  1. Prémium (4,99 USD / hó vagy 19,99 USD / év) további funkciókat biztosít, mint például az időjárási adatforrások, értesítések, testreszabás, modulok és az Apple Watch bonyodalmai.
  2. Prémium Az Ultra (9,99 USD / hó vagy 39,99 USD / év) tartalmazza a Premium összes funkcióját, plusz eső-, villám- és viharsejt-értesítéseket (ha rendelkezésre állnak), időjárás-térképek widgetet és gyors adatforrás-váltást.
  3. Prémium család (14,99 USD / hó vagy 59,99 USD / év) tartalmazza a Premium Ultra összes funkcióját, azzal a további előnnyel jár, hogy akár öt családtaggal is megosztható az Apple Family Sharing szolgáltatásán keresztül.

És ha korábbi előfizető vagy, vagy annak kezdeteiben vásárolta az alkalmazást, ne izguljon. Mueller azt mondja, hogy megtartja az összes meglévő funkcióját, még akkor is, ha most már egy olyan szintre áll, amelyet Ön sem fizetett elő.

Ha frissít, akkor valószínűleg észreveszi az új örvényes elrendezést. Ez a változás kissé görgetést jelent, de ez már nem a „mindent szorosan összecsomagolt” ügy. És mint mindig, a húsvéti tojások körülnézés rengeteg jutalomhoz vezet.

A sárgarépa időjárás 5,0 most az iOS-en, és később egy Android és Mac verzió következik.

Forrás: Sárgarépa
Source link


15 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2022. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok