A SLING TV ingyen kinyit 100 elsődleges csatornát Valentin napjáig – Review Geek

Avatar admin | 2021.02.09. 6 Views 0 Likes 0 Ratings

6 Views 0 Ratings Rate it

SLING TV logó megjelenik egy okostelefonon, egy fából készült háttér előtt
rafapress / Shutterstock.com

A SLING TV az hatodik évfordulóját ünnepli, valamint a Nemzeti Vágja el a zsinór napját, azáltal, hogy hat éjszaka TV-t kínál mindenki számára ingyen – nincs szükség hitelkártyára. Az HÁTLÁNY A különleges ajánlat lehetővé teszi, hogy több mint 100 élő és igény szerinti csatornát élvezzen, beleértve a SHOWTIME teljes csomagját minden nap délután 5 órától éjfélig.

A SLING Fling esemény számos csatornát és extrát tartalmaz – például a SLING Orange, a SLING Blue, a Kids Extra és a Comedy Extra -, valamint a SHOWTIME tartalmát. Ez azt jelenti, hogy hozzáférhet népszerű szórakoztató csatornák műsoraihoz és filmjeihez, például AMC, HGTV, History, TLC, TNT, A&E, Cartoon Network, FS1, CNN, valamint a legnépszerűbb sport- és hírcsatornák. 8550 ingyenes órányi DVR-tárhelyet és egyszerre több képernyőn történő megtekintés lehetőségét is megkapja.

“A SLING Fling lehetőséget nyújt a kábel-ügyfeleknek arra, hogy megtapasztalják a SLING TV élő és igény szerinti tartalmak széles választékát, így boldogan hagyhatják maguk mögött a kábelt” – mondta Michael Schwimmer, a SLING TV csoportelnöke. „A kábel-ügyfelek túl sok éven át szenvedtek, és csak jobb választást szeretnének – az általuk kedvelt csatornákat sokkal alacsonyabb áron. Célunk, hogy mindenki lehetőséget kapjon az élő közvetítés előnyeinek felfedezésére a SLING TV segítségével, és csatlakozzon a SLING TV-előfizetők millióihoz, akik pénzt takarítanak meg, és élvezik kedvenc sportjaikat, híreiket és szórakozásukat. “

A SLING TV emellett az üzletet is megköti az ajánlattal az új, vágyók számára zsinórvágás és kerülje el a hagyományos kábelt. Az ajánlat 25 dolláros kedvezményt tartalmaz a SLING Orange vagy a SLING Blue első hónapjára (csak 10 USD az első hónapra). Vagy ha előre fizetik a SLING TV első hónapját 35 dollárért, akkor ingyenes AirTV Mini-t kaphatnak (79,99 dollár értékben). A nézéshez csak be kell jelentkeznie az alkalmazásba.

Forrás: SLING TV
Source link


6 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok