A „Sound Bath” meditáció lehet az új kedvenc meditációd

Avatar admin | 2021.08.20. 7 Views 0 Likes 0 Ratings

7 Views 0 Ratings Rate it

Hónapok és hónapok óta tartó szüntelen rossz hírek után mindannyian fáradtnak érezzük magunkat, és keressük a módját, hogy leromboljuk és összpontosítsuk magunkat. Gondolkodtál a meditáción? A hangfürdők segíthetnek koncentrálni a meditáció során – és akár otthon is megteheti. Itt van, hogyan.

Kezdje az alapvető meditációval

„A meditáció egyszerűen egy gyakorlat, amellyel be tudunk hozni benneteket és jelen vagyunk a pillanatban” – mondja Tara Atwood, egy új-angliai székhelyű hangfürdő- és meditációs szakértő. – Ez gyakran meglehetősen nehéz, ahogy elménk vándorol.

Legyünk valósak: ez az kemény jelen lenni abban a pillanatban, amikor a pillanat annyira tele van. A világjárványtól kezdve a globális felmelegedésen át a bel- és globális politikáig minden rendetlenségnek tűnik, és lehetetlennek tűnik, hogy elszakítsuk gondolatait ettől a rettegéstől. Szüksége van azonban a saját jólétére. Meg kell találni az örömöt és az önmegvalósítást. És egyesek számára a meditáció valóban ennek a kulcsa.

Ha a hangfürdők érdekesnek tűnnek, először próbáljon meg néhány egyszerű meditációt. Nem kell teljesen belekezdenie, és minden nap meg kell jelennie a helyi meditációs központban-a YouTube tele van egyszerű, útmutatással meditációk bárhol és bármikor megteheti, és az Atwoodhoz hasonló szakértőknek megvan a sajátjuk elérhető, is.

A legalapvetőbb szinten a meditáció arról szól, hogy az éberségre összpontosítsunk, figyeljünk minden lélegzetvételre, amely be- és kilép a testünkből, és észrevesszük, merre vándorol az elme, miközben ezt teszi. Ennek nem kell megfélemlítenie – csak csukja be a szemét, és szánjon néhány percet a légzésére. Az Atwood a meditáció számos előnye közül kiemeli az alacsonyabb vérnyomást, a csökkent szorongásszintet és a feszültséggel kapcsolatos fájdalmat, valamint a boldogság és a kreativitás növekedését.

Rendben, akkor mi az a hangfürdő?

A hangfürdőket és a hangterápiát a meditációban használják, hogy segítsenek összpontosítani és jelen maradni, Atwood elmagyarázza: „Minden hanggal, hanggal és hanggal visszatér a pillanatba.”

“A hanggyógyító terápia a hang és a zene szempontjait használja fel a fizikai és érzelmi egészség és jólét javítására”-mondja. „Gazdag, hallható hangok és láthatatlan frekvenciák hallatszanak és érezhetők, testünk természetesen rezonál a térbe kibocsátott frekvenciákkal, visszaállítva a normális rezgésfrekvenciákat a test, az elme és a lélek harmónián kívüli részeiből, miközben mélyre buzdít. relaxációs és gyógyulási állapot. A hang- és hallható hangok gyakorisága mély hatással van a légzésünkre, a véráramlásra, a sejtmozgásra, a bioritmusra, a gondolatokra és az agyhullámainkra. ”

Atwood ősi tibeti éneklő tálakat és tiszta kvarckristályos alkímia tálakat használ a hangfürdőkhöz, de kezdhet egy kicsivel. Azt mondta, még a hangjával is zümmöghet és rezgéseket hozhat létre.

Tekintse meg online kínálatunkat is: amazon éneklő tálakat árul, akárcsak a független specialitásokat üzletek. Néhány tál ára mindössze 35 dollár, ezért nem kell megtörnie a bankot – és anyagi stresszt okoznia magának – az alacsonyabb szorongás elérése érdekében.

Miután megszerezte az éneklő tálat vagy edényt, dörzsölje vagy üsse meg (általában egy mellékelt eszközzel) a kívánt rezgések előidézése érdekében.

Mit várhatunk a hangfürdőktől

Zűrzavaros, ritkán figyelmes korszakot élünk, ezért lehet, hogy nehezen jut be ehhez a zónához. Ne aggódjon, ha először sokat bolyong az agya. Tartsd ezt, és keményen dolgozz, hogy a légzésedre és a testedre összpontosíts.

„A hangfürdő (virtuálisan és személyesen is) megköveteli, hogy csendes és biztonságos helyen tartózkodjon, amely lehetővé teszi a teljes kikapcsolódást és a figyelemelterelés nélkül való jelenlétet”-mondja Atwood, aki azt javasolja, hogy keressen biztonságos és csendes helyet, kapcsolja ki telefonnal, ügyelve arra, hogy a helyiség hőmérséklete mérsékelt legyen, és párnákkal kényelmes helyzetben feküdjön a földön.

Ha vezetett meditációt végez, hozzáteszi: „Meghívást kap, hogy először jelen legyen a térben, miközben a légzésére és a légzésére összpontosít. Lehet, hogy felkérnek, hogy végezzen testvizsgálatot, hogy kapcsolatba léphessen fizikai testével, és segítsen összpontosítani gondolatait az itt és mostban. ” Lazítsa el teljesen a testét, és győződjön meg arról, hogy keze és lába nem érint semmit.

Ismét ne aggódjon, ha személyesen meditációs központokba megy, ha nem akarja-vagy ha ezekben a járványos időkben megijedt attól, hogy mély lélegzetet vesz más emberek körül.

“Nagyon jó virtuális hangfürdőkben részt venni” – mondja Atwood. „Valójában a járvány előtt én személy szerint így gyakoroltam, mivel élőben nem játszhatok magamnak, helyette egyszerűen egy hangszórón hallgatom magam, ahogy egy korábban rögzített ülést játszik. Miután személyesen tapasztaltam hangfürdőket Indiában edzés közben naponta, most gyakorlatilag otthon, azt tapasztaltam, hogy a tapasztalat lényegében ugyanaz, és hasonló és összehasonlítható eredményeket eredményez. ”

Ha úgy dönt, hogy ezt az utat választja, rögzítse hangtálait, majd hallgassa meg a felvételeket fejhallgatóval, miközben meditál.

Végül ne aggódj amiatt, hogy valahogy ezt a „hibát” követed el. A cél itt az nem aggódni, és helyette befogadni némi békét. Ha úgy érzi, hogy ellazul, és kapcsolódik elméjéhez és testéhez, akkor helyesen teszi. Ügy lezárva.


Forrás link


7 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok