A Spotify lejátszási listák egyesítése

Avatar Gadam | 2021.01.03. 473 Views 0 Likes 0 Ratings

473 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Ha több Spotify lejátszási listát állított össze, de szeretné összevonni a gyűjteményét, érdemes megnézni őket. Nincs beépített módszer a lejátszási listák összevonására a Spotify-ban, de vannak rá módok.

A dalok egyik lejátszási listáról a másikra történő manuális másolásával együtt használhat harmadik féltől származó eszközöket is, például a Spotify Playlist Merger alkalmazást. szervezze meg a Spotify könyvtárát és két vagy több lejátszási listát egyesítsen egybe. Itt van, hogyan.

ÖSSZEFÜGGŐ: A Spotify könyvtár rendezése

Dalok kézi másolása új vagy meglévő lejátszási listára

A Spotify lejátszási listák egyesítésének legegyszerűbb módja a dalok egy vagy több lejátszási listáról történő átmásolása egy új (vagy meglévő) lejátszási listára. Ezt akkor is megteheti, ha nem az eredeti lejátszási lista a tulajdonosa, de utána nem tudja törölni az eredeti lejátszási listát.

Nyissa meg a Spotify asztali alkalmazást a készüléken Windows PC vagy Mac kezdeni. Sajnos ez a folyamat a Spotify mobilalkalmazásban nem lehetséges Android, iPhone, vagy iPad felhasználók.

Kattintson a lejátszási listára a bal oldali kiválasztási menüben annak megnyitásához. Miközben nyomva tartja a Shift billentyűt, válassza ki a jobb oldali lista első és utolsó számát az összes dal egyszerre történő kiválasztásához.

A Shift billentyűzet nyomva tartásával nyomja meg a lejátszási lista első és utolsó számát az összes kiválasztásához.

Miután kiválasztotta a dalokat, kattintson a jobb gombbal, és válassza a Hozzáadás a lejátszási listához> Új lejátszási lista elemet, hogy átmásolja őket egy új lejátszási listára.

Alternatív megoldásként válassza ki a meglévő lejátszási listák egyikét az „Új lejátszási lista” opció alatt, hogy másolja a dalokat ebbe a lejátszási listába.

Kattintson a jobb gombbal a kiválasztott dalokra a Spotify lejátszási listában, majd nyomja meg az Hozzáadás a lejátszási listához> Új lejátszási lista elemet, vagy válassza ki az alábbi meglévő lejátszási listák egyikét” width=”648″ height=”531″ onload=”pagespeed.lazyLoadImages.loadIfVisibleAndMaybeBeacon(this);” onerror=”this.onerror=null;pagespeed.lazyLoadImages.loadIfVisibleAndMaybeBeacon(this);”/></p>
<p>Mint említettük, ez másolja a dalokat, nem mozgatja őket.  Ha szeretné eltávolítani a régebbi lejátszási listát a dalok másolása után (csak az új lejátszási listát hagyva), akkor törölnie kell.  Ellenkező esetben szabadon hagyhatja a helyén.</p>
<p>Ha törölni kívánja a régebbi lejátszási listát, kattintson a jobb gombbal annak nevére a bal oldali menüben, majd válassza a „Törlés” lehetőséget.</p>
<p><img decoding=

Ezzel eltávolítja a régebbi lejátszási listát, és csak az egyesített lejátszási listát hagyhatja meg a fiókjában. Ismételnie kell ezeket a lépéseket minden egyes egyesítendő lejátszási listánál.

Harmadik féltől származó lejátszási listák egyesítése eszköz használata

A fenti módszer jól működik, de megköveteli a Spotify asztali alkalmazás használatát. Ha automatikusabb megközelítést szeretne kipróbálni, akkor egy harmadik féltől származó eszközt kell használnia Spotify Playlist Fúzió. Ez a Spotify API-t használja a lejátszási listák együttes másolásához az asztali alkalmazás használata nélkül, így jó alternatíva a mobil Spotify felhasználók számára.

Az indításhoz nyissa meg a Spotify Playlist Merger webhely és válassza az oldal közepén (vagy a jobb felső sarokban) található „Connect With Spotify” gombot.

megnyomni a "Csatlakozzon a Spotify-hoz" gombra kattintva hozzáférést adhat a Spotify Playlist Merger eszköznek a Spotify-fiókjához.

Jelentkezzen be a következő oldalon található Spotify bejelentkezési adataival, engedélyezve a hozzáférést a Spotify-fiókjához (beleértve a mentett lejátszási listákat is).

Válassza az „Elfogadom” lehetőséget a hozzáférés jóváhagyásának megerősítéséhez.

nyomja meg "Egyetért" hogy engedélyezze a Spotify Playlist Merger hozzáférését a Spotify-fiókjához.

Miután bejelentkezett, visszatér a Spotify Playlist Merger címlapjára.

A „Lejátszási lista neve vagy link” mezőben keresse meg az első egyesítendő lejátszási listát, majd válassza ki a menüből, majd a megerősítéshez kattintson a „Tovább” gombra.

Ban,-ben "Lejátszási lista neve vagy linkje" mezőbe keresse meg az első lejátszási listát, majd nyomja meg a gombot "Következő" folytatni.

Ismételje meg ezt a lépést a második egyesítendő lejátszási listánál.

Az utolsó szakaszban kattintson a „Szeretné őket új lejátszási listává egyesíteni?” csúszkát a lejátszási listák egyesítéséhez egy új lejátszási listában. Ellenkező esetben a dalok át lesznek másolva az első kiválasztott lejátszási listára.

Ha úgy dönt, hogy új lejátszási listává egyesíti őket, kattintson a „Tovább” gombra a folytatáshoz.

Nyomja meg az egyesítendő lejátszási lista csúszkáját, majd kattintson a gombra "Következő" folytatni

Az „Új lejátszási lista neve” mezőben adja meg az új lejátszási lista nevét, majd válassza a „Befejezés” lehetőséget az egyesítés megkezdéséhez.

Adjon nevet az új lejátszási listának, majd kattintson a gombra "Befejez" hogy befejezze a folyamatot.

Ez létrehoz egy új, egyesített lejátszási listát, amely tartalmazza a mindkét lejátszási lista dalait. Ez azonban nem törli az előző lejátszási listát, így ha rendbe akarja hozni a mentett lejátszási listákat, akkor azt később el kell távolítania az asztali vagy a mobilalkalmazásban.[ad_2]
Source link


473 Views 0 Ratings Rate it