A szakértők megosztják tippjeiket, miközben a Google Insights oldala világszerte megjelenik

Avatar admin | 2021.04.17. 6 Views 0 Likes 0 Ratings

6 Views 0 Ratings Rate it

A Google Ads Insights oldala hivatalosan világszerte elérhetővé vált minden hirdető számára. Az Insights Page eredetileg 2020 novemberében indult bétaként.

Mi az Insights oldal?

A Google Insights oldalának célja, hogy segítse a hirdetőket a fogyasztói keresési magatartás nyomon követésében, és ezeknek a trendeknek megfelelően cselekedjen.

Az Insight oldal a hirdető számlájára jellemző adatokkal van testreszabva, és felkapott adatokat tartalmaz az ajánlási adatok mellett, amelyek olyan intézkedéseket javasolnak, amelyeket a hirdető e trendek helyett tesz meg.

Az Insights oldal segítségével a hirdetők átfogó keresési trendeket tekinthetnek meg az emelkedő vagy csökkenő kereslet figyelemmel kísérésére, ideértve a szezonális trendeket is.

google insights oldal

A hirdetők mélyebben belemerülhetnek a keresési trendekbe, ha figyelemmel kísérik az adott kategórián belüli konkrét kifejezéseket, amelyek növelik a mennyiséget. A hirdetők földrajzi szempontból szűrhetnek, hogy megnézzék, hol van a legnagyobb kereslet. A Google Súgó dokumentációja hivatkozik a lehetőségre. A tendenciák államonkénti nyomon követése, de eddig úgy tűnik, hogy az adatok országos szintűek.

google insights oldal

Az Page Insights emellett ajánlott feltételeket is kínál a hirdetőknek, amelyeket mérlegelniük kell az aktuális trendek alapján, valamint ajánlásokat az olyan tendenciák kiaknázására, mint az ajánlatok növelése és a költségvetés emelése.

google insights oldal

A hirdetők megosztják a Insights oldal használati eseteit

Arra kértem a hirdetőket, hogy osszák meg tapasztalataikat az Insights oldalról – a következőket mondták.

Hirdetés

Olvassa tovább az alábbiakban

Pamela Lund megjegyezte, hogy a Page Insights hasznos lehet, hogy több kontextust biztosítson az ügyfél teljesítménye körül, valamint a kiadások kiigazításához a trendek kihasználása érdekében.

„Az Insights oldal hasznos a szezonális elmozdulások megtekintéséhez és annak kommunikálásához, hogy az eredmények miért változhatnak az Ön kezébe nem tartozó tényezők miatt. A növekedési lehetőségek megismeréséhez is hasznos. Például korlátozott költségkerettel rendelkező ügyfeleknél, ha növekszik az érdeklődés egy magas hozamú termékkategória iránt, átmenetileg növelheti az adott kategória kiadásait, egy másikban pedig csökkentheti a váltás előnyeit. – Pamela Lund, a That Pam Chick, Inc. digitális marketing tanácsadója

Matt Umbro és Sam Tomlinson egyaránt megjegyezte, hogy az adatok irányban hasznosak, bár egy szem sóval vették őket.

“A Betekintés lap lehetőséget nyújt a demográfiai adatok és a személyek bővítésére, hogy megtudja, milyen keresések, kategóriák és közönségek vannak trendben, de hasonlóan bármelyik Google-eszközhöz, vegye az információkat egy kis sóval és győződjön meg arról, hogy azok megfelelnek-e céljainak.” – Matt Umbro, a Brainlabs kulcsfontosságú igazgatója

Hirdetés

Olvassa tovább az alábbiakban

„Az Insights fül gyorsan a Google Ads egyik hasznos funkciójává vált – csapatunk hihetetlenül hasznosnak találta a felkapott és gyorsan növekvő kulcsszavak azonosítását (mind a befogadás, mind a kizárás szempontjából), oktatottabb találgatással szolgálva célközönségünk számára. átfogó fiók- és kampánystruktúránkat keresik és finomítják. Míg az előrejelzések / ajánlások továbbra is, és valószínűleg mindig is olyan Folyamatban lévő munkák, amelyeket óriási sószemcsével kell megtenni, az a képesség, hogy a Google-ba mélyedjen, megérti a fiókunkban szereplő kifejezéseket, felbecsülhetetlen, különösen más adatok (azaz az STR-ek) eltávolításra kerülnek. ” – Sam Tomlinson, a Warschawski ügyvezető alelnöke

Navah Hopkins visszhangozta az eszköz értékét, és megemlített néhány hiányosságot is, például a szemcsésebb szűrési képesség hiányát, valamint a nyomon követésre kiválasztott kifejezések tág és általános jellegét, amelyet a hirdetők nem tudnak ellenőrizni.

„A Google Ads Insights igazi ajándék a marketingszakemberek számára, és a Google Trends betekintést tartalmaz a hirdetési platformba. Támogattam a keresési trendeket építő márkákat a kulcsszótervezésben, mert:

  • További magabiztosságot szerzünk, hogy a megfelelő kulcsszó bajnok van a költségvetésünk irányítására.
  • A keresési trendek megértése segít felépíteni a kampányokat alacsony keresési és nagy volumenű fogalmakhoz.

Ez azt jelenti, hogy még mindig vannak hiányzó funkciók, amelyek miatt a Google trendjeit követem az ügyfélmunkában:

  • Földrajzi ismeretek hiánya egy keresési kifejezésről / témáról (csak országos szinten láthatjuk a trendeket). Az aukciós árbecslésekhez sem férünk hozzá.
  • Az olyan keresési kifejezések növelése, amelyekből soha nem lehetne fizetett keresési kampány, értékes ötletek mellett, észlelési problémát okoz. Arra kényszeríteni a marketingszakembereket, hogy magyarázzák meg, miért hasznosak egyes ötletek, míg mások nem.
  • A kiadástól kezdve a felhasználók nem tudják automatikusan alkalmazni a keresési kifejezések listáját / letölteni a listát. Ezáltal a jelentés kevésbé használható, mint ha ezt a betekintési munkát közvetlenül a Google Trends szolgáltatásban végeznénk.

Összességében ez nagy hozzáadott értéket jelent a marketingszakemberek számára, és a kampány megtérülése csak profitálhat ebből a további betekintésből. ” – Navah Hopkins, a Justuno fizetett média igazgatója

Néhány ember rámutatott arra, hogy mivel az Insights oldal hajlamos szélesebb körű kifejezéseket alkalmazni, jó hely lehet a negatív kulcsszavak proaktív megtalálásához.

„Használhatja negatív kulcsszavak felkutatására, amelyeket előzetesen hozzáadhat, ha megnézi a trendhez kapcsolódó legnépszerűbb kereséseket. Ha nem releváns kereséseket lát, vegye fel őket negatívumként, hogy megakadályozza az általános egyezést azoknak a lekérdezéseknek, amelyek a Google szerint a kampányához kapcsolódnak. ” – Pamela Lund, a That Pam Chick, Inc. digitális marketing tanácsadója

„A felszínre került adatok valóban érdekesek, és segítettek megtalálni azokat a kulcsszavakat (negatív és pozitív is), amelyeket nem használtam ki teljes mértékben. Az egyik olyan terület, amely igazán ragyog, a helyi események és terminológia, amelyek egyszerűen nem találkoznak a radarommal, mivel nem vagyok földrajzi. Valószínűleg nagyobb negatívumot kapok a negatívumok hozzáadásával, mivel a Google sok „pozitív” lehetőséget alkalmaz közeli változatokon keresztül. ” – Robert Brady, az Igazságos Marketing tulajdonosa

Hirdetés

Olvassa tovább az alábbiakban
Forrás link


6 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok