A személyre szabott képernyővédő engedélyezése a Chromebookon

Avatar Gadam | 2021.01.29. 19 Views 0 Likes 0 Ratings

19 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Google

Képernyővédők nincs sok célja azon kívül, hogy menőnek tűnik és elrejti a képernyőt. Ha azonban Chromebookja van, engedélyezheti a képernyővédőt személyes fotókkal és információkkal. Bármely Chrome OS-eszköz intelligens kijelzőnek tűnhet.

A Chrome OS képernyővédő hasonlóan néz ki, mint egy Chromecast vagy Intelligens kijelző hátteret. Megmutatja az időt, az időjárást és a zenelejátszást. A háttérképeket a Google Fotók-fiókjából vagy egy gondozott művészeti galériából lehet kihúzni. Míg igen néz mint egy intelligens kijelző, nincs benne Google Assistant funkció.

ÖSSZEFÜGGŐ: Miért nincs többé szükség a képernyővédőkre?

Jegyzet: A képernyővédő funkció használatához a készüléknek rendelkeznie kell ezzel Chrome OS 88 vagy újabb.

Először válassza ki a polcon az órát a Gyorsbeállítások panel megnyitásához. Kattintson a fogaskerék ikonra a Beállítások menü megnyitásához.

nyissa meg a gyorsbeállításokat, és kattintson a fogaskerék ikonra

A Beállítások közül válassza ki a „Testreszabás” lehetőséget a bal oldalsávon.

válassza a személyre szabást

Kattintson a „Személyre szabás” részben a „Képernyővédő” elemre.

válassza a képernyővédőt

Kapcsolja be az „On” kapcsolót.

kapcsolja be

Most néhány személyre szabási lehetőség áll rendelkezésünkre. A „Háttér” részben választhat a „Google Fotók” vagy a „Művészeti Galéria” között.

válasszon háttérszolgáltatót

Mindegyik ad néhány különböző albumot, amelyek közül választhat. Ha a „Google Fotók” lehetőséget választja, választhat a következők közül: személyes albumok.

válassza a google fotóalbumait

Miután elvégezte a háttérválasztást, menjen le az „Időjárás” szakaszba, és válassza a „Fahrenheit” vagy a „Celsius” lehetőséget.

válasszon időjárási egységeket

Ennyi van benne. A képernyővédő automatikusan elindul, amikor a készülék tétlenkedik, ami körülbelül hat percet vesz igénybe az akkumulátor töltöttségével, vagy nyolc percet, amikor csatlakoztatva van.

A Chrome OS képernyővédő egy Chromebookon
A képernyővédő működés közben. Google

Ha azt szeretné, hogy a kijelző bekapcsolva maradjon, hogy hosszabb ideig élvezhesse a képernyővédőt, nyissa meg a Beállítások menüt, és válassza az Eszköz> Energiagazdálkodást. Itt választhatja a „Tartsa a kijelzőt bekapcsolt állapotban” állapotot üresjáratban töltés közben vagy akkumulátorral.

tartsa bekapcsolva a kijelzőt

Most már rendelkezik egy Smart Display-esque képernyővédővel, amely néhány hasznos információt és személyre szabott háttérképeket tartalmaz. Ezáltal Chromebookja kissé szebbé válik, amikor nem használja.[ad_2]
Source link


19 Views 0 Ratings Rate it