Miért annyira népszerű a kaszinókban a hetes szám?*

Avatar Gadam | 2022.12.27. 56 Views 0 Likes 0 Ratings

56 Views 0 Ratings Rate it

Valószínűleg még az is hallotta már a „szerencsés hetes” kifejezést, aki soha nem játszott kaszinókban. A https://www.magyar-online-kaszino.com/ oldalán listázott rengeteg online kaszinó mindegyikén van olyan játék, ahol a hetesekkel lehet nyerni vagy éppen már a játék neve is tartalmazza a hetes számot. De megfordult már bárki fejében az a kérdés, hogy vajon a hetes szám miért is számít szerencsésnek? A következőkben röviden körbejárjuk ezt a kérdést és megpróbálunk magyarázatot adni arra, hogy a heteshez miért kapcsolódik a siker és a szerencse fogalma.

Miért is szerencsés a hetes?

Először is ez egy prímszám, tehát az már önmagában népszerűvé teszi, ráadásul minden területén ott van az életünknek. Hét színe van a szivárványnak, Hófehérkének is hét törpéje van, a hétnek hét napja van, sőt a magyar nyelven a hét is a hetes számról kapta a nevét. Aztán akkor ott van a Biblia, tele utalásokkal a hetes számra. Hiszen a keresztény vallás szerint Isten hat nap alatt teremtette meg a világot, a hetediken pedig pihent. Ezért jelenti a keresztény vallásban a teljességet, az egészet a hetes szám. A zsidó kultúrában és vallásban hét mennyben hisznek, aki pedig a muszlim hitet követi, az tudja, hogy életében egyszer el kell zarándokolnia Mekkába és hétszer kell megkerülnie a Kába Követ.

Sok szakértő szerint önmagában annyira sok pozitív gondolat társul a heteshez, hogy már ettől szerencsés számnak gondoljuk. Nyilvánvalóan nincs konkrét bizonyíték, hogy ez tényleg szerencsés, de sokan vélik úgy, hogy ha már hiszünk benne, hogy az, már az is szerencsés helyzetbe hoz minket. Az online kaszinókban, így a Vulkan Vegas platformján is általában a nyerőgépek azok, amelyek ki vannak hegyezve a hetes számra. Nem meglepő, hogy nagyon sok sloton a hetesek megfelelő kombinációval történő kipörgetése fizeti a legtöbbet. Ez egy hagyományos szimbólum a nyerőgépeken, már az első ilyen játékokon volt hetes szám.

Meg is mutatunk most egy olyan slotot/nyerőgépet, amelyek esetén a hetes dominálja a felületet és a szimbólumok világát. Nincs olyan kaszinójátékos, aki ne játszott volna a Hot Spot 777 játékával még, amely Las Vegastól kezdve az egész világon kifejezetten ismert és kedvelt slot. Már a neve teljes egészében a hetesre fókuszál. Nagyon minimalista játék, amelyben a vizuális szimbólumok is nagyon minimalisták. Tele van viszont hihetetlenül jó funkciókkal, szorzókkal és számtalan nyerési opcióval. Van itt fehér hetes, fekete hetes, csillogó hetes és nagyjából minden hetes, szóval ha kedveljük a hetes számot, akkor ezt a játékot nekünk találták ki.

Ugyanígy a Stormin 7s is egy olyan slot, ahol csakis a hetesre kell fókuszálnunk. Hétszámjegyű nyeremény érhető el a megfelelő szimbólumok segítségével, ha a Lucky Red hetesekből pörgetünk ki megfelelő kombinációt, akkor 75 ezer coint kaphatunk és még számtalan helyen bele fogunk fogni a hetes megjelenítésébe. Összességében tehát elmondható, hogy a hetes szám tényleg sokak számára szerencsét jelent, de ha valaki nem is gondol erre így, az biztos, hogy a kaszinókban vagy szerencsejátékos oldalakon látni fogja, hogy a hetesnek már szinte kultúrája van és fontos része lett a szerencse világának.


56 Views 0 Ratings Rate it