A TCL bemutatta Alto R1 Smart Soundbar-ját és egy sor XL Roku TV-t – Review Geek

Avatar admin | 2021.01.11. 6 Views 0 Likes 0 Ratings

6 Views 0 Ratings Rate it

Fotó a TCL Alto R1 intelligens hangsávról és egy 6-os sorozatú TCL Roku TV-ről.
A TCL Alto R1 hangsávja vezeték nélkül csatlakozik a Roku TV-hez, és nem igényel külön távirányítót. TCL

A TCL a Roku-val együttműködve egyszerűsíti a házimozi beállításait. A vállalat egy új Alto intelligens hangsávot dob ​​piacra, amely vezeték nélkül csatlakozik a Roku TV-khez, lehetővé téve a prémium hangzás élvezhetőségét külön távoli vagy rendetlen kábelek nélkül. Ha ez még nem elég, a vállalat XL Roku tévék trióját dobja piacra, és frissíti 6-os sorozatát 8K tévékkel.

A TCL Alto R1 hangsáv hangsegéd képességeket tartalmaz, és ez az első TCL hangsáv, amely a Roku Wi-Fi AUDIO streaming technológiáját használja. Ez a divatos új funkció megkönnyíti a hangsáv csatlakoztatását a Roku TV-hez vezetékek és bosszantó Bluetooth-menük nélkül. Csak csatlakoztassa a TCL Alto R1-et egy falhoz, és a Roku TV-készüléke automatikusan egy beállító képernyőre vezet. A Roku vezeték nélküli technológiája feleslegessé teszi egy extra távirányító szükségességét.

Új TV-re van szüksége? A TCL összes 2021-es, 6-sorozatú Roku TV-je 8K felbontással és mini-LED technológiával rendelkezik a hihetetlen tisztaság érdekében streaming vagy játék közben. A 8K hozzáférhetőbbé tétele mellett a TCL bemutatja a 85 hüvelykes Roku tévék XL-gyűjteményét. A gyűjtemény legolcsóbb tévéje a 4-sorozatú 4K Roku TV, amelynek ára 1600 dollárért indul. Egy kis ráfordítással megkapja a 4K Roku TV-t QLED technológiával vagy a prémium minőségű 8K Roku TV-t QLED-mel.

A TCL további hangsávok bevezetését tervezi az év végén, köztük a Dolby Atmos technológiájú hangsávokat. Noha a vállalat nem jelentette be legújabb termékeinek árát vagy megjelenési dátumát (eltekintve az 1600 dolláros 4-sorozatú tévékészüléktől), a vállalat szerint ezekre a termékekre 2021 első negyedévében számíthatunk (amely április 1-ig ér véget).

Forrás: TCL
Source link


6 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok