A TP-Link most jelentett be egy új 2K-s videó csengőt és más intelligens otthoni kütyüt – Review Geek

Avatar admin | 2021.01.11. 17 Views 0 Likes 0 Ratings

17 Views 0 Ratings Rate it

A TP-Link új intelligens csengője és kültéri dugója
TP-Link

Egy új csengő piacán? Szerencséd van. A TP-Link most jelentett be egy vadonatúj intelligens csengőt és a maroknyi más kütyü hogy tovább pontosítsa intelligens otthoni készülékeinek lenyűgöző sorozatát. A Kasa Smart Doorbell 1080p videofelvételt készít, képes helyileg vagy a felhőbe menteni, és képes megkülönböztetni embereket és más tárgyakat.

Az ajtócsengő vékony, stílusos és alacsony kulcsú kialakítással rendelkezik, amely hasonlít a Nest Hello ajtócsengőhöz. A kamera a hosszúkás szerkentyű tetején található, az alján pedig a megnyomható csengő gomb. A TP-Link még nem osztotta meg az árazási információkat vagy a Smart Doorbell megjelenési dátumát, de kijelenti, hogy valamikor ebben az évben elérhető lesz.

A TP-Link bejelentett még néhányat okos otthon eszközöket, néhány termékfrissítés mellett. A legfigyelemreméltóbb kiegészítések közé tartozik egy új kültéri kamera, amely folyamatosan képes 2K felbontásban rögzíteni, rendelkezik egy Starlight érzékelővel, amely színes éjszakai videofelvételeket készít, és akárcsak a Smart Doorbell, akár felhőbe, akár helyileg is felvehet microSD kártyára. Két további fénytompítási lehetőség és egy új, egy kivezetésű kültéri intelligens csatlakozó is várható az év végén.

A Kasa Spot Pan Tilt kamera úgy van beállítva, hogy frissítést kapjon, hogy képes legyen 2K-ban videofelvételt készíteni. És a TP-Link bejelentett néhány új útválasztót is, köztük olyanokat, amelyek támogatják a Wi-Fi 6E-t.

keresztül TP-Link
Source link


17 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok