A TP Link új Wi-Fi 6 útválasztója gyors, megfizethető és hálóval kész – Tekintse át a Geek-et

Avatar Gadam | 2021.04.07. 37 Views 0 Likes 0 Ratings

37 Views 0 Ratings Rate it

TP-Link Archer AX5400 router hat antennával
TP-Link

Gyakran, amikor a legújabb és legnagyobb technológiák átfogása egy kar és egy láb költsége. A Wi-Fi 6 útválasztók sem kivételek, és működhetnek 500 dollárért. Mindössze 200 dollárért a TP-Link új háló-képes Archer AX5400 A Wi-Fi 6 router viszonylag megfizethető, miközben nem vág ki túl sok funkciót.

Lenyűgöző, hogy a következő generációs TP-Link mennyit zsúfolt 200 dolláros útválasztójába. Találhat olcsóbb Wi-Fi 6 útválasztókat, de ezek általában a kétsávos műsorszórásra, lassabb sebességre korlátozódnak, és kevesebb eszközt képesek kezelni.

Az Archer AX5400 továbbra is a kétsávos műsorszórásra korlátozódik, ellentétben a drágább opciókkal, amelyek támogatják a háromsávos opciókat. De megmarad más csúcskategóriás funkciók, például az MU-MIMO és az OFDMA támogatás, amelyek lehetővé teszik az útválasztó számára, hogy egyszerre több eszközt kezeljen, elkerülve a lassabb sebességhez vezető torlódásokat.

A TP-Link azt ígéri, hogy az útválasztó képes 4,8 Gbps Wi-Fi 6 kapcsolatokra az 5 GHz-es spektrumon, és tovább tud sugározni, mint a Wi-Fi 5-ös útválasztók (bár nem ad pontos számot). Ha ez nem fedi le otthonának kényelmét, akkor az Archer AX5400 támogatja a OneMesh-et is, lehetővé téve más OneMesh routerek hozzáadását a hálós hálózat létrehozásához.

Ne tévessze össze a OneMesh-et EasyMesh, nyílt szabvány a hálózatok hálózatának létrehozására az eszközmárkák között. Nagyon kevés útválasztó támogatja az EasyMesh szolgáltatást. De talál egy sor OneMesh TP-Link útválasztók, amelyek együttműködnek egy Mesh hálózat létrehozásában. Kicsit vagy sokat költhet a hálózat feltöltésére, vagy csak egy másik Archer AX5400-at. A legfontosabb, hogy kezdhet egyet, és csak akkor adhat hozzá többet, ha szükséges.

Ez nem a leggyorsabb Wi-Fi útválasztó a piacon vagy a legerősebb. De ez sem kerül 500 dollárba, és emiatt érdemes lehet megfontolni. Megvásárolhatja a TP-Linket Archer AX5400 ma az Amazon-on.

Megfizethető Wi-Fi 6 útválasztó
Forrás link


37 Views 0 Ratings Rate it