A vásárlók meggyőzése: Új B2B műszaki szállítók és termékek

Avatar admin | 2021.01.30. 5 Views 0 Likes 0 Ratings

5 Views 0 Ratings Rate it

Sok vevő habozik új B2B technológiai gyártókat és termékeket kipróbálni, de jobb árképzéssel, mély tapasztalatokkal, innovatív megoldásokkal és szakmai szakértői értékelésekkel rá lehet venni őket. alapján legújabb kutatások LinkedIn marketing megoldások.

A jelentés egy 2020 júliusában végzett felmérés adatain alapult, 5894 B2B technológiai döntéshozó között, akik világszerte különböző méretű cégeknél dolgoznak.

A technológiai döntéshozóknak csak egyharmada állítja, hogy nagy valószínűséggel vagy kissé valószínű, hogy új B2B technológiai terméket próbál ki, vagy belép a piacra.


A vásárlók fele azt gondolja, hogy megfontolna egy új technológiai terméket / belépőt, ha az megfizethetőbb; 49% azt mondja, hogy megtenné, ha olyan üzleti igényük lenne, amelyet ismert márkák nem tudnak megoldani.

A technológiai döntéshozók mintegy 76% -a egyetért a következő állítással: “Fontos számomra, hogy olyan gyártótól vásároljak, aki nagy tapasztalattal és tudással rendelkezik.”

A vásárlók szerint a szakmai szakértői értékelések az erőforrások, amelyek a leghatékonyabban ösztönzik az új technológiai termékek ismertségét, és a legjobban az új technológiai termékek iránti bizalmat is felépítik.

A kutatásról: A jelentés egy 2020 júliusában végzett felmérés adatain alapult, 5894 B2B technológiai döntéshozó között, akik világszerte különböző méretű cégeknél dolgoznak.


Source link


5 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok