A Razer Project Hazel arcmaszkja N95 szűrővel, erősítővel és (természetesen) RGB-vel rendelkezik – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.01.12. 411 Views 0 Likes 0 Ratings

411 Views 0 Ratings Rate it

Razer Prject Hazel Mask
Razer

A Razer márkanevű szövetmaszkokat készített a COVID-19 pandemi kezdete ótac, font munkát végzett, adományozva őket a kórház személyzetének. De mint cég, a Razer soha nem tudja, hogyan álljon meg: miért csak akkor tervez, ha túltervezheti? Így született meg a Hazel projekt, a vállalat szuper high-tech maszk koncepciója. És természetesen LED-es lámpákkal rendelkezik.

A Project Hazel egy teljes műanyag N95 maszk, szilikon membránnal, amely tömíti a felhasználó orrát, állát és állkapcsát. A kivehető szűrők mindkét oldalon (a kis gázálarcnak látszó kiemelkedések) vannak beépített RGB LED-es lámpákkal. De az elektronika nem pusztán kozmetikai: A kommunikáció megkönnyítése érdekében a maszk tartalmaz egy apró mikrofont és erősítőt, remélhetőleg véget vetve az “Eh?” oda-vissza a társadalmi interakciók.

Razer Project Hazel arcmaszk női modellen
Razer

A maszk is átlátszó, lehetővé teszi a jobb testbeszédet és az ajkak olvasását. A belső térben további fények vannak, amelyek még a sötétben is megmutatják a száját – ez túlzásnak tűnik, mivel amúgy sem mintha az emberek arcát látnánk sötétben maszk nélkül. A Project Hazel egy teljes töltőtokot tartalmaz, amelynek belső részén UV fények találhatók, amelyek újratöltéskor fertőtlenítik a tokot. A maszk fekete vagy fehér változatban kapható.

Razer Project Hazel maszk UV töltő tok
Razer

A Razer a CES-en bemutatott néhány legkülsőbb koncepciós eszközzel ellentétben a Hazel maszk valószínűleg még ebben az évben elkészül. A sajtóközlemény idézetéhez:

„Az intelligens maszk koncepcióját továbbra is szigorú teszteléssel és felhasználói visszajelzésekkel optimalizálják a biztonsági megfelelés, valamint a maximális kényelem és használhatóság biztosítása érdekében. A tervezés fejlesztései szintén folyamatosak lesznek a felhasználók változó igényeinek támogatása és az értéknövelés érdekében, a funkcionalitás és a teljesítmény veszélyeztetése nélkül. A Hazel projekt megalapozza a Razer folyamatos támogatását és elkötelezettségét a közösség egészsége és biztonsága iránt. ”
Source link


411 Views 0 Ratings Rate it