Áfonyás ananász turmix {Magas fehérje} | Élelmesen

Avatar Gadam | 2021.02.04. 95 Views 0 Likes 0 Ratings

95 Views 0 Ratings Rate it

A turmixokban a leggyakrabban használt gyümölcsök közé tartoznak, de ritkán találnak egymásra ugyanabban a turmixgépben. Ananászról és áfonyáról beszélünk. Nos, hadd mutassuk meg, milyen jól állnak ehhez magas proteintartalmú áfonya és ananász turmix!

Ha összekapcsolja ezt a két gyümölcsöt, rengeteg jó tápanyagot és izgalmas ízt kap. Az ananász egy réteg édességet és kissé gubancot hoz a finom bogyókba, kellemes bizsergést keltve.

És tudta-e, hogy az áfonya a gyümölcsök és zöldségek között szerepel a legtöbb antioxidáns? Tanulmányok kimutatták, hogy ezekben a bogyókban az antioxidánsok egy osztálya, az ún antocianinok, különösen hasznosak a testünk számára. Segítenek abban, hogy távol tartsuk a rossz koleszterint, és küzdjünk a sejtkárosodás ellen[1].

Elkészítettük a turmixunkat banán vagy joghurt nélkül és helyette selymes tofut használt. A tofu nagyszerű fehérjeforrás, és kiváló módja a krémes turmixok készítésének. Az extra növényi fehérjékhez egy kanál mandulavajot adtunk, és az ital tetejére tökmagot tettünk. Nézze meg a GYIK az oldal alján a tofu néhány alternatívájával és további hasznos tippekkel.

Minden adag a fehérjék ajánlott napi bevitelének (RDI) 30% -át, a rostok RDI-jének 22% -át, telített zsírok esetében pedig csak az RDI 7% -át fedezi.

Ha szereti az egészséges energiaitalokat reggelire vagy az edzésre, próbálja ki ezt a receptet! Könnyen elkészíthető, és 5 percnél több időt nem igényel. Szerintünk imádni fogja.


Source link


95 Views 0 Ratings Rate it