Alapértelmezett Kindle eszköz vagy alkalmazás beállítása az Amazon e-könyvek számára

Avatar Gadam | 2021.04.01. 238 Views 0 Likes 0 Ratings

238 Views 0 Ratings Rate it

Kindle list előnézeti képe

Amikor e-könyvet vásárol az Amazon-on keresztül, az automatikusan a fiók alapértelmezett Kindle-eszközére kerül. Ez rendben van, ha csak egy Kindle van a fiókjában, de érdemes módosítania, hogy melyik eszköz legyen alapértelmezettként, ha több van.

A Kindle beállítása alapértelmezett eszközként

Jelentkezzen be a amazon fiókot, vigye az egérmutatót a webhely jobb felső sarkának közelében található „Fiókok és listák” fölé, majd kattintson a „Tartalom és eszközök kezelése” elemre.

a kiemelt tartalom és eszközök kezelése

Ezután a „Tartalom és eszközök kezelése” alatt válassza az „Eszközök” lehetőséget.

eszközök kiemelve

Az „Amazon Devices” alatt kattintson a „Kindle” elemre, majd kattintson az alapértelmezettként beállítani kívánt eszközre.

Kindle eszközopciók

Végül kattintson a „Beállítás alapértelmezett eszközként” gombra. Kattintson a „Mentés” gombra a beállítások mentéséhez.

alapértelmezett eszközként kijelölve

Most, amikor vásárol vagy előrendel egy e-könyvet, az Amazon automatikusan elküldi a könyvet annak a Kindle-nak. Amint a Kindle csatlakozik az internethez, minden újonnan elérhető könyvet le fog tölteni mindenféle extra művelet nélkül.

Az okostelefon vagy táblagép beállítása alapértelmezett eszközként

Ha inkább okostelefonjával vagy táblagépével olvas e-könyveket, beállíthatja alapértelmezett eszközként a Kindle alkalmazást.

Az Amazon ugyanazon Eszközök kezelése képernyőn az „Eszközökre telepített Amazon alkalmazások” alatt válassza a „Kindle” lehetőséget.

amazon alkalmazások kiemelve

Ez megmutatja az okostelefonok, táblagépek és számítógépek listáját, amelyekre telepítette a Kindle alkalmazást.

Kindle alkalmazás kiemelve

Keresse meg az alapértelmezettként beállítani kívánt eszközt, kattintson a „További műveletek” elemre, majd a „Beállítás alapértelmezett eszközként” elemre. Végül kattintson a „Mentés” gombra.

alapértelmezett eszközként kijelölve

Ha vásárol egy e-könyvet, az automatikusan elküldődik a kiválasztott okostelefonra vagy táblagépre, mindez készen áll az olvasásra.
Forrás link


238 Views 0 Ratings Rate it