Állapotüzenet hozzáadása a Microsoft Teams szolgáltatásban

Avatar admin | 2021.03.15. 56 Views 0 Likes 0 Ratings

56 Views 0 Ratings Rate it

Microsoft Teams logó

Most, hogy úgy tűnik, hogy a Microsoft Teams sok vállalatot átvett, az emberek elvárják, hogy tudják, mikor vagy elérhető vagy sem. Állítson be egyéni állapotüzenetet, hogy kollégái tudják, mire készül.

Az egyik módja annak, hogy munkatársainak tudassa, hogy elfoglalt vagy állapot beállítása, amely akkor működik, ha értekezleten van, vagy a Ne zavarjanak beállítást használja. Nem működik olyan jól, ha az állapota kissé félreérthetőbb, például „Eltávolítva” vagy „Megjelenik offline állapotban”.

Részletesebb információkért a Microsoft Teams írásbeli állapotüzenetet jeleníthet meg. Ha valóban távol van az irodától, akkor a Teams felkapja a Hivatalon kívüli (OOO) üzenetét a Microsoft Outlook alkalmazásból, és ezt megjeleníti, ha valaki csevegésben üzen.

OOO-üzenete láthatóvá válik a csapatokban, ha rákattint a profilképére vagy az avatárra. Vigye az egérmutatót az üzenet fölé, hogy megjelenjen egy eszköztipp az egész üzenettel, ha túl hosszú az olvasása a képernyőn.

Outlook Out of Office üzenet jelenik meg a csapatokban.

De állapotüzenetet manuálisan is beállíthat.

Kattintson a profil ikonjára, majd válassza az „Állapotüzenet beállítása” lehetőséget.

A "Állapotüzenet beállítása" menüpontot.

Írja be az állapotüzenetet, kapcsolja be a „Megjelenítés, amikor az emberek üzenetet adnak nekem” lehetőséget, állítsa be az állapotüzenet befejezésének idejét, majd kattintson a „Kész” gombra.

Az állapotüzenet beállításai.

Az Ön üzenete mostantól megjelenik, ha valaki üzenetet küld vagy megemlít. Ez a Microsoft Teams állapotától függetlenül jelenik meg, és megjelenik (a Microsoft Teams-ben) az Outlook OOO üzenete helyett.

ÖSSZEFÜGGŐ: Az állapot megváltoztatása a Microsoft Teams szolgáltatásban

Source link


56 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok