Az Alarm.com bemutatja az első érintés nélküli videó csengőt – Review Geek

Avatar admin | 2021.01.11. 13 Views 0 Likes 0 Ratings

13 Views 0 Ratings Rate it

Fénykép a Touchless Video Ajtócsengőről, amelyen nyomtatott "Ne érintse" címke.
Alarm.com

A kézbesítő sofőrök minden nap megérintik a csengőinket, de ritkán (ha valaha is) szánunk időt arra, hogy megtisztítsuk a poloskait. És míg CDC irányelvek állítsa, hogy a szennyezett felületeken átterjedő COVID-19 „nem gyakori”, a vírus kapu csengőből történő felvétele a lehetőségek körébe tartozik. Az Alarm.com célja a probléma megoldása annak Érintés nélküli video csengő, amely harangoz, amikor egy látogató belemegy szúrós tekintetébe.

Amikor a Touchless Video Ajtócsengő vendéget észlel, az automatikusan harangoz, értesítést küld a telefonjára és megkezdi az 1080p HDR videó (vagy az IR videó felvételét, ha sötétedik). Élő adást figyelhet meg a telefon vagy a számítógép csengőjéről, és a beépített hangszórón keresztül kommunikálhat a vendégekkel.

Az Alarm.com érintés nélküli video ajtócsengő padlószőnyeg tartozék.
Elég ronda, de átadja az üzenetet. Alarm.com

De mennyire működik a Touchless Video Ajtócsengő? Az Alarm.com állítása szerint az ajtócsengő fejlett személyfelismerést használ a hamis riasztások és a bosszantó harangok elkerülése érdekében az éjszaka folyamán. Ennek ellenére a vendégeknek közvetlenül az ajtócsengő előtt kell állniuk. A nagyobb pontosság érdekében az Alarm.com azt javasolja, hogy vásárolja meg kínos padlószőnyegét, amely nagy betűkkel tartalmazza a „STAND ON MAT TO RING DOORBELL” feliratot. (Maga a csengő is hasonló üzenetet nyomtat, így bármilyen szőnyeg használatával megúszhatja.)

A Touchless Video Ajtócsengő integrálódik az intelligens otthonoddal, mint bármely más video A csengő. Használhatja fények, kamerák vagy intelligens hangszórók kiváltására. Természetesen a Touchless Video Ajtócsengő működik a legjobban Alarm.com biztonsági termékek.

Alarm.com’s Érintés nélküli video csengő a vállalat szolgáltatói hálózatán keresztül „200 dollár alatt” érhető el. Görgessen le a vállalat aljáig Video csengő oldal hogy lássa, vannak-e Alarm.com szolgáltatók az Ön területén.

Forrás: Alarm.com keresztül Üzleti vezeték
Source link


13 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok