Az alumínium és az ónfólia közötti különbség

Avatar admin | 2021.07.09. 13 Views 0 Likes 0 Ratings

13 Views 0 Ratings Rate it

Az alumínium és az ónfólia közötti különbség című cikk képe

Fénykép: Boldog Stock fotó (Shutterstock)

Nemrégiben arról írtunk az alumínium fólia sokféleképpen hasznos a ház körül és gyorsan megállapította, hogy az „ónfólia” megemlítése tudományos szempontból helytelen (és mindig hajlandó vagyok elismerni hibáimat). Attól függően, hogy honnan származik, természetes reflex lehet azt mondani, hogy „ónfólia”, amikor a maradékot becsomagolja vagy a grillen főzi – az alumíniumfólia falat, és nem biztos, hogy észreveszi, hogy van különbség. De ott van különbség az ónfólia között és alumínium fólia.

Mi történt ón folaj?

Előtt 1926, Az amerikaiak fóliát használtak tényleges ónból. A fémlemez ipari felhasználásra készült, és az korán népszerű volt Az 1900-as évek csomagolóanyagként és szigetelésként, és szokott vonalú cigarettacsomagok. A fólia azonban kevésbé tartós és drágább, mint az alumínium társa, és ént ‘ritkán fordul elő, hogy manapság bármilyen ónfóliát találna. Amikor az olcsóbb alumínium alternatíva jött, nem volt sok haszna az ónfóliának.

Mikor volt alufólia veszi át?

A konyhában lévő fóliatekercs körülbelül 99 százalékos alumíniumötvözetből áll, tompa, egyik oldalán ezüst és fényes a másik. Alapvetően, i1910-ben egy svájci feltaláló alkotta meg az alumínium folyamatos hengerlése, melyik megváltoztatta a fóliaipart. 1926-ban Amerikaiak elkezdte használni alumínium fólia anyagcsomagoláshoz az Egyesült Államokban, és akkor azt ipari szabvány lett.

Még mindig, az új fólia addig nem lett háztartási cikk, amíg a Reynolds munkatársa dilemmába került a hálaadás alkalmával, mivel semmi sem tartotta a pulykát. Gyorsan a lábán gondolkodva megfogott egy alumínium fóliát, amiben feküdt, csodákat tett, a többi pedig történelem.

Meg tudja különböztetni az alumíniumot és az ónfóliát?

Csinos ezt figyelembe véve nehéz megkülönböztetni őket az alátétfóliát már nem használják széles körben. Az övék megjelenés van elég hasonló ahhoz legtöbb ember nem tudná, hacsak nem fizikailag használni mind összehasonlítani. Általában mégis, ónfólia van “Kevésbé stabil és merevebb az alumíniumhoz képest, és keserű ízt is hagyhat az ételekben.”

A valódi ónfóliát manapság inkább használják például elektromos kondenzátorokhoz mint az étel előkészítése vagy tárolása. Még mindig használható csomagolóanyagokhoz és hasonlókhoz, de mivel ez nem a népszerű vagy költséghatékony választás ritka az Ön’Megtalálja a tényleges ónfóliát a helyi élelmiszerboltban. Gyakrabban, mint nem, rendben van, ha feltételezzük, hogy a sült zöldségeket borító fólia alumínium.


Forrás link


13 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok