Az Amazon Fire TV-je most ingyenes helyi híreket közvetít 88 városba – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.03.21. 12 Views 0 Likes 0 Ratings

12 Views 0 Ratings Rate it

A Fire TV honlapja élő helyi hírekkel.
amazon

Tavaly decemberben az Amazon debütált Tűz TV News app ingyenes hozzáféréssel az élő és igény szerinti helyi hírekhez 12 városban. Most a Fire TV News címlapjai összesen 88 város, helyi hírek közlése TV-antenna vagy kábeldoboz nélkül.

A Fire TV News helyi tartalma olyan szolgáltatóktól származik, mint az ABC, az NBC és a Bloomberg. A Fire TV felhasználói megtalálhatják a helyi csatornákat a Fire TV News alkalmazás dedikált „Local News” fülén keresztül, amely beépítve van minden Fire TV eszközhöz.

A Fire TV News alkalmazás első megnyitásakor a rendszer kéri, hogy válassza ki a kívánt helyi és hálózati hírforrásokat. Ezután az alkalmazás létrehoz egy „lejátszási listát” a forrásokból, ezzel megtakarítva a feltárást vagy a csatornáról ugrásra. Azt is megkérheti Alexát, hogy „játssza le a helyi híreket”, és teljesen keresse meg a Fire TV felületét.

A Fire TV News ingyenes és hirdetésekkel támogatott, így egy fillér fizetése nélkül is megnézheti a helyi vagy hálózati híreket. Ellenőrizze, hogy a Fire TV támogatja-e a helyi híreket az Ön területén alkalmazás elérhetőségi listája az Amazon legújabb sajtóközleményének végén.

Forrás: amazon keresztül Zsinórvágó hírek
Source link


12 Views 0 Ratings Rate it