Az Apple eredeti HomePod halott, éljen a HomePod Mini – Review Geek

Avatar admin | 2021.03.15. 6 Views 0 Likes 0 Ratings

6 Views 0 Ratings Rate it

A HomePod fényképe, rajta nagy X betűvel.
alma

Négy évvel később elindítása, Az Apple hivatalosan megszüntette a teljes méretű HomePod-ot. Csillagminősége és HomeKit integrációja ellenére a 350 dolláros HomePod (ma 299 dollár) nem teljesült Az Apple értékesítési céljai magas ára, korlátozott streaming szolgáltatása és a legtöbb smarthome eszközzel való inkompatibilitás miatt. Az Apple most a kisebbekre koncentrál, 99 USD HomePod Mini, amely 2020 végének végén jelent meg.

Az eredeti HomePod 2018-ban indult, hogy versenyezzen az Alexa és a Google Assistant hangszórókkal. A kritikusok dicsérték a hangszórót hihetetlen hangminősége és „adaptív akusztika” funkciója miatt, amely automatikusan megváltoztatja a hangszóró EQ profilját, hogy megfeleljen a lejátszott szoba akusztikájának. Hasonlóan az Apple-hez iPod Hi-Fi, a teljes méretű HomePod tartós örökséget tudna fenntartani a rajongók körében hangminőségének, dizájnjának és márkajelzésének köszönhetően.

Bár nem kínálja ugyanazt a hangminőséget, mint a teljes méretű HomePod, az új HomePod Mini megjelenése idején egyetemes dicséretet kapott, és népszerű cikk az Apple rajongói körében. Puha kialakítása és beépített érintőképernyős kijelzője minden helyiségben remekül mutat, a Siri, a HomeKit és a Átadás jellemzői biztosítja a teljes HomePod-élményt sokkal alacsonyabb áron.

Az Apple abbahagyta a HomePod gyártását, bár a cég továbbra is az a készülék eladása amíg a készlet tart. A Space Grey HomePod-ok már elkeltek az Apple Store-ban, így ha akarsz ilyet, meg kell elégedned a fehér színút. Az Apple belátható időn belül továbbra is támogatja az eredeti HomePod-okat a szoftverfrissítések és az Apple Care-tervek révén.

Forrás: alma keresztül TechCrunchA
Source link


6 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok