Az Apple Fitness + edzésekhez szükséges összes felszerelés – Tekintse át a Geek oldalt

Avatar admin | 2021.02.13. 2 Views 0 Likes 0 Ratings

2 Views 0 Ratings Rate it

fitness + előnézeti kép
alma

Az Apple Fitness + egy nagyon jó edzésalkalmazás. Az edzők jók, az edzések nehézek, és a legtöbb tanórához nem kell hatalmas mennyiségű felszerelés. De – azokhoz az edzésekhez, amelyekhez egy kis extra felszerelésre van szükség – lefedtük. Itt található minden, amire szüksége van a kívánt Apple Fitness + edzés elvégzéséhez.

Apple Watch

almaóra és iPhone bemutató fitness +
alma

A Fitness + áttekintésében szereplő néhány negatívum egyike az volt szüksége volt egy Apple Watch-ra a regisztrációhoz. Nem arról van szó, hogy a Fitness + és az órád közötti integráció rossz, egyszerűen feleslegesnek tűnik. Érdekes látni a pulzusszámot és a kalóriaégetést élőben a képernyőn, de nem sokat ad hozzá a félelmetes edzőkhöz és a nagyszerű továbbkövető edzésekhez.

Ha még nincs Apple Watch, akkor szüksége lesz rá a Fitness + használatához. Nekünk van a most elérhető három modell teljes útmutatója-a Apple Watch Series 6, Apple Watch Series 3, és Apple Watch SE– ellenőrizze, ha éppen piacon van.

Véleményem szerint azonban az Apple Watch SE a legjobb modell a legtöbb ember számára. Nem rendelkezik a 6. sorozat mindig bekapcsolt kijelzőjével, EKG vagy vér O2 követésével, de egyébként nagyon hasonló – és több mint 100 dollárral olcsóbb. Az egyetlen jellemző, amely közel áll az extra ár igazolásához, az az, hogy mindig látható, és akkor is ez egy szakasz.

A legjobb Apple Watch a legtöbb ember számára

IPhone állvány (vagy Apple TV)

személy dolgozik az Apple TV előtt
alma

Minden Fitness + edzésen az edzők veled együtt végzik az összes gyakorlatot. Nagyon megkönnyíti, hogy egyszerűen kikapcsolja az agyát, és izzadságot kap. De ez azt jelenti, hogy látnia kell a telefonját.

Azzal kezdtem, hogy csak támasztottam az iPhone-t pár poháralátéttel, napszemüvegemmel vagy bármi mással, ami kéznél volt. Ez nem ideális megoldás. Ehelyett, ha komolyan gondolja az edzéseket, beszerezzen egy megfelelő telefonállványt, mint például ez a Nulaxy. Minden iPhone-hoz, sőt iPad-hez is elfér, és nagyjából bármilyen szögbe elforgatható. Összecsukható is, így ha a parkban szeretne edzeni, magával viheti.

Egy jó iPhone állvány

Ha úgy találja, hogy a telefon képernyője kissé kicsi, és szeretné látni az edzéseket a TV-képernyőn, szüksége lesz egy Apple TV-re. Ott van néhány különböző modell de a belépő szintű Apple TV HD minden amire szükséged van egy otthoni tornaterembe.

Egy jóga szőnyeg és jóga blokkok

BalanceFrom jógaszőnyegből
Egyenleg

A Fitness + órák közül nem minden veszélyes izzadság. Emellett pihentető Mindful Cooldowns és folyékony jógaórák is vannak. Mindkettőjük számára egy jógaszőnyeg és néhány jógatömb nagyban hozzájárul ahhoz, hogy Ön kényelmesebbé váljon – és jobban el tudjon mélyedni egy szakaszon. Használhatja a szőnyegét olyan órákra is, mint a Core és a Strength, amely magában foglalhatja a padló munkáját.

A jógaszőnyegeknek nem kell sok pénzbe kerülniük. Az egyszerű Egyensúly a GoYoga + -tól a legjobb bumm-for-your-buck szőnyeg. Természetesen, ha komolyan gondolja az ászanáit, akkor mindent beleilleszthet Liforme Original.

Egy jóga matrac

Ugyanez van a jógatömbökkel is: a kezdéshez nincs szükséged semmi divatosra. Ez A Clever Yoga könnyű, nagy sűrűségű habtömbök készlete minden támogatást megkap, amire szüksége van – és később könnyen letörölhető. Mindig lehet frissítsen néhány parafatömbre a jövőben.

Jóga blokk

Néhány kis súlyzó

kis amazonbasics súlyzók
AmazonBasics

A HIIT és a Dance Fitness + edzések bizonyítják, hogy komoly edzéseket végezhet bármilyen divatos felszerelés nélkül. A lassabb, megfontoltabb erőedzésekhez azonban pár súlyzóra lesz szükség, hogy a legtöbbet hozza ki belőlük.

Olyan dolgokkal, mint a súlyzók, könnyű túl nehézzé válni. Jobb kezdeni egy 3 fontos (vagy akár 2 fontos) súlypárral, és felépíteni, ahogy kell. Mindig több ismétlést végezhet, vagy lassabban mozgathatja a súlyokat, ha keményebb edzést szeretne.

Ennek az Amazon Basics súlyzókészletnek két fő lehetősége van: a 2 font, 3 font és 5 font súlyokkal állítsa be, és a 3 font, 5 font és 8 font súlyokkal állítsa be. Ha most kezdi az erősítő edzéseket, akkor menjen az öngyújtókészlethez. Ellenkező esetben a kissé nehezebb készlet jó lehetőségeket kínál Önnek, attól függően, hogy milyen gyakorlatokat végez és mennyi az edzés.

Ahogy erősödsz, akár párokat is felvehetsz 10 font, 12 font, 15 font, sőt még 20 font súlyzók a gyűjteményedhez.

Tisztességes súlyzók

Helyhez kötött kerékpár, evező vagy futópad

A Fitness + több száz osztályának meglehetősen nagy részét a beltéri kerékpározásnak, az evezésnek és a futásnak szentelik. Ők is a legjobb edzések. Ez a fajta kardiómunka sok mindenhez kapcsolódik valóban pozitív egészségügyi előnyök, mint például a szívbetegségek, a stroke, a 2-es típusú cukorbetegség, a magas vérnyomás és néhány rák alacsonyabb kockázata.

Ha van egy régi álló kerékpárja vagy futópadja, amely porot gyűjt a garázsában, ássa ki. Ellenkező esetben felvehet valamilyen belépő szintű kardiógépet néhány száz dollárért.

Beltéri kerékpár opciók

Exerpeutic mágneses kerékpár
Exerpeutic

A Peloton a nagy név, nagy árcédulával. Elméletileg használhatja az egyik kerékpárját a Fitness + alkalmazással, de ennek szinte semmi értelme.

Ehelyett jobb, ha olyan megfizethető modellt választ, mint a Exerpeutic összecsukható mágneses kerékpár. Nyolc mágneses ellenállással rendelkezik, kényelmes, függőleges vezetési helyzetben van, és ami a legjobb, ha elkészül, lehajlik.

Ha mégis a legalapvetőbb beltéri kerékpárokra szeretne frissíteni, akkor javasoljuk, hogy robusztus és bevált modellekkel járjon Schwinn IC4. Ez az egyik legjobb beltéri szobakerékpár, amelyet ma megvásárolhat. Alternatív megoldásként egy rendes kerékpárt is párosíthat beltéri kerékpáros edző– alapvetően egy kis készlet, amely átalakítja a szokásos kerékpárt beltéri kerékpárosra.

Megfizethető beltéri kerékpár

Egy fedett evezõ

koncepció 2 evezős
2. koncepció

Az evezés az egyik kedvenc kardió edzésem. Teljes testű, alacsony ütésű, és a kemény húzásokat megjutalmazza, így az erődet is felépítheti. Sajnos a beltéri evezősök arról híresek, hogy sok helyet foglalnak el, mert hát összecsukva is hatalmasak.

A Concept2 modell D az evezés legnagyobb neve, azonban nem a legolcsóbb. Hacsak nem árul el teljesen a beltéri-folyami életre, jobban jár, ha a költségvetésből vagy a kompakt választásokból indul a legjobb evezőgépek összesítése.

A XTERRA Fitness ERG200 a legkompaktabb evező, amit ajánlunk. Lehajtható 20,7 ″ x 36,4 ″ x 47,3 ″ -ig (szélesség, hosszúság, magasság), így egy megfelelő méretű szekrénybe bukhat.

Költségvetésünk, a Sunny Health and Fitness SF-RW5515 kiváló evezõ exkluzív árcímke nélkül. Erős, nyolc állítható ellenállással rendelkezik, és a Fitness + edzők útmutatásával garantáltan remek edzést nyújt Önnek.

Költségvetési evező

Futópad

XTERRA futópad
XTERRA

Általános kardio gépi iránymutatásként eltereljük a futópadoktól és egy álló kerékpár vagy evezõ felé; A futópadok csak nagyobb hatást gyakorolnak a testedre. Ezenkívül nincs szükség külön felszerelésre a szabadban sétálni vagy kocogni, ezért a beltéri kerékpározás vagy az evezés remek módja annak, hogy változatosabbá tegye edzéseit.

Ha azonban szeret gyalogolni vagy futni, és ezt szeretné tartani az időjárástól függetlenül, akkor vessen egy pillantást a XTERRA Fitness TR150 összecsukható futópad. 10mph sebességet képes felgyorsítani, és három kézi lejtési beállítás van. Megfizethető, de nem akadályozza meg abban, hogy erőteljesen nyomja magát.

Egy jó futópad

Hely mozogni és izzadni

Ha van Apple Watch és van egy kis hely az ugráshoz, rengeteg Fitness + edzést végezhet. Valójában csak az Erő és a kardio-gép alapú osztályok igényelnek extra felszerelést. És akkor is mindig elhozhatja telefonját az edzőterembe, és használhatja az ott található felszerelést.

Tehát ne hagyja, hogy a súlyzók és a futópad ne legyen az oka annak, hogy nem dolgozik. Fűzze fel az óráját, és induljon.
Source link


2 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok