Az Apple Maps használata böngészőben Windows és Android rendszeren

Avatar Gadam | 2021.02.21. 1555 Views 0 Likes 5 On 1 Rating

1555 Views 5 On 1 Rating Rate it

A DuckDuckGo logó nagyító alatt.
II.studio/Shutterstock.com

Az Apple Maps hivatalosan csak olyan Apple eszközökön érhető el, mint az iPhone és a Mac. De, hála DuckDuckGo, böngészővel böngészhet vagy útbaigazításokat kaphat az Apple Maps alkalmazásban bármely platformról egy böngészővel, beleértve a Windows-ot és az Androidot is.

A DuckDuckGo az Apple Maps alkalmazást használja

2018-ban az Apple bejelentette a MapKit JS API-t, amely lehetővé teszi az alkalmazásfejlesztők számára, hogy az Apple Maps webhelyeket ágyazzák be. A DuckDuckGo vette ezt a keretrendszert, és felhasználta saját térképészeti eszközének felépítéséhez.

Hozzáférés a DuckDuckGo Maps-hez a Keresésből

Hozzáféréséhez egyszerűen keressen egy helyet a DuckDuckGo, majd kattintson a Térkép szűrőre az oldal tetején, mint bármely más nagyobb kereső esetén. Megpróbálhatja megkeresni a helynevet, és a lekérdezésbe beírni a „térképet” is.

DuckDuckGo Maps

Útvonaltervet így kaphat, ha helyet keres, majd az „Útvonaltervek” gombra kattint, és a gyaloglás és a vezetés között választ. Megtekintheti a helyi vállalkozásokat a térképen is, de hogy ez működjön, meg kell osztania a pontos tartózkodási helyét a térkép jobb felső sarkában található térképtű ikon segítségével.

Engedélyezze a névtelen tartózkodási helyet a DuckDuckGo Maps alkalmazásban

Sajnos az Apple Maps nem annyira gazdag funkciókban, mint a Google és a Microsoft hasonló szolgáltatásai. Ez azt jelenti, hogy hiányzik belőle olyan információ, mint a valós idejű forgalom, valamint a kerékpározáshoz vagy a tömegközlekedéshez szükséges útvonaltervek. Pozitívum, hogy az üzleti listák tartalmazzák a Tripadvisor értékelését, elérhetőségét és nyitvatartási idejét.

Ez nem áll rendelkezésre teljes Apple Maps élményben

Sajnos a DuckDuckGo térképészeti megoldása nem egészen hasonlít egy dedikált Apple Maps alkalmazás kompatibilis eszközön való használatához. Nincsenek Apple-központú funkciók, például a kedvenc helyek mentése az iCloud-fiókba vagy az útvonaltervek szinkronizálása mobileszközzel.

Míg lehet váltani a szokásos térképnézet és a műholdas képek között, az Apple Maps lenyűgöző megjelenésű 3D fotogrammetriája nincs jelen. Hiányzik a „Nézz körül” utcanézet funkció, amely bizonyos területeken elérhető, ha az Apple Maps dedikált alkalmazásverzióját használod.

Üzleti eredmények a DuckDuckGo Maps-ben

Ha Ön DuckDuckGo felhasználó, és hajlandó a DuckDuckGo adatvédelmét a Google vagy a Bing kiváló térképészeti élményére cserélni, dedikált frufru segítségével közvetlenül kereshet a Google Maps (! Maps) vagy a Bing Maps (! Bingmaps) között. Az OpenStreetMap-ot lekérdezheti a! Openstreetmap bumm segítségével.

Miért választotta a DuckDuckGo az Apple Maps-et

A DuckDuckGo korábban az OpenStreetMap, a Bing Maps és a HERE Maps kombinációját használta, de nem volt saját dedikált megoldása. A keresőmotor mindenekelőtt az adatvédelmet hangsúlyozza, ezért nem volt lehetőség olyan szolgáltatás használata, mint a Google Maps (amely adatokat gyűjt arról, aki használja).

Az adatgyűjtés hiánya tette az Apple Maps-et ilyen csábító kilátássá, és lehetővé tette a DuckDuckGo számára bejelenti 2019 elején. A keresőmotor megnyugtatta a felhasználókat, hogy:

„Az a szigorú adatvédelmi irányelv, miszerint nem gyűjtünk vagy osztunk meg személyes adatokat, kiterjed erre az integrációra. Nem küldünk semmilyen személyazonosításra alkalmas információt, például IP-címet az Apple-nek vagy más harmadik félnek. ”

A keresőmotor azt is elmondta a felhasználóinak, hogy a helyadatokat használat után azonnal elvetik.

Próbálja ki DuckDuckGo-t még ma

A DuckDuckGo a Google valódi alternatívája, amely tiszteletben tartja az Ön adatait. A keresőmotor nem követi nyomon és nem gyűjt adatokat a felhasználóiról, ehelyett bevételt hoz létre az affiliate linkekből és az eredményalapú hirdetésekből.

Tudj meg többet hogyan védheti meg a magánéletét a DuckDuckGo.
Source link


1555 Views 5 On 1 Rating Rate it