Az Apple Notes megtekintése és szerkesztése Windows 10 rendszeren

Avatar Gadam | 2021.03.04. 255 Views 0 Likes 0 Ratings

255 Views 0 Ratings Rate it

Apple iPhone Notes alkalmazás ikonra

Ha Windows 10 rendszert használ, tudja, hogy nincs natív alkalmazás az Apple Notes eléréséhez a számítógépén. Van azonban néhány más módszer az iPhone, iPad és Mac jegyzetek elérésére a Windows 10-alapú számítógépen. Itt van, hogyan.

Használja az iCloud webhelyet az Apple Notes eléréséhez

Az iCloud webhely lehetővé teszi az Apple számos szolgáltatásának elérését nem Apple készülékein, beleértve az Apple Notes szolgáltatást is. Használhatja ezt a weboldalt Windows 10 PC-jén, és hozzáférést kaphat az összes számítógépéhez iPhone, iPad és macOS jegyzetek.

Először meg kell győződnie arról, hogy az Apple-eszközök jegyzetei szinkronizálva vannak az iCloud-ra.

IPhone vagy iPad eszközén lépjen a Beállítások> elemre [Your Name] > iCloud és kapcsolja be a „Notes” kapcsolót.

Az iOS-jegyzetek szinkronizálása az iCloudba

MacOS rendszeren kattintson az Apple logóra a bal felső sarokban, válassza a „Rendszerbeállítások” lehetőséget, válassza az „iCloud” lehetőséget, és jelölje be a „Megjegyzések” négyzetet.

Szinkronizálja a macOS-jegyzeteket az iCloudba

Most, hogy a jegyzeteit szinkronizálta az iCloud szolgáltatással, hozzáférhet hozzájuk a számítógépéről. Indítson egy böngészőt a számítógépén, nyissa meg a iCloud webhelyre, és jelentkezzen be fiókjába.

Kattintson az iCloud weboldal „Megjegyzések” elemére, és az összes iOS- és macOS-jegyzet megjelenik a képernyőn.

Az iCloud-jegyzetek megtekintése Windows 10 rendszeren

Megtekintheti és szerkesztheti az összes jegyzetét. Ezen a képernyőn akár új jegyzeteket is létrehozhat.

Készítsen Progresszív Webalkalmazást az Apple Notes megtekintéséhez Windows 10 rendszeren

Ha nem tetszik a böngészőszerű felület az Apple Notes eléréséhez, akkor valójában létrehozhat egy progresszív webalkalmazás amely az összes jegyzetét egy alkalmazásszerű felületen mutatja.

A progresszív webalkalmazás alapvetően egy weboldal burkolója. A böngésző megnyitása és az opciókra kattintás helyett egyetlen feljegyzéssel érheti el az összes jegyzetet egy progresszív webalkalmazásban.

Alkalmazást készíthet az Apple Notes alkalmazáshoz mind a Microsoft Edge, mind a Google Chrome segítségével. Itt bemutatjuk, hogyan tudja elvégezni a feladatot mindkét böngészőben.

Nyissa meg számítógépén az Edge vagy a Chrome oldalt, és nyissa meg a iCloud weboldal. Jelentkezzen be fiókjába, és kattintson a „Notes” ikonra a jegyzetek megtekintéséhez.

Ha a Google Chrome-ot használja, kattintson a jobb felső sarokban található három pontra, és válassza a További eszközök> Parancsikon létrehozása lehetőséget.

Hozzon létre Notes alkalmazást a Chrome-ban

Jelölje be a „Megnyitás ablakként” négyzetet, majd kattintson a „Létrehozás” gombra. Megváltoztathatja az alkalmazás nevét, bár ez opcionális.

Konfigurálja a Notes alkalmazást a Chrome-ban

Az asztalon megjelenik az újonnan létrehozott alkalmazás parancsikonja, és a „Start” menü segítségével kereshet rá.

Apple Notes alkalmazás Windows 10 rendszeren

Ha Edge-t használ, kattintson a jobb felső sarokban található három pontra, és válassza az Alkalmazások> A webhely telepítése alkalmazásként lehetőséget.

Hozzon létre Notes alkalmazást az Edge alkalmazásban

Írja be az alkalmazás nevét, majd kattintson a „Telepítés” gombra. Ezután megtalálhatja alkalmazását a „Start” menüben.

Telepítse a Notes alkalmazást az Edge szolgáltatásba

Erre az alkalmazásra kattintva megnyílik az Apple Notes, mintha a tényleges Notes alkalmazást telepítette volna a Windows 10 számítógépére. A szokásos böngészőelemek, mint például a címsáv és a könyvjelzősáv, mind lecsupaszodnak, így a tiszta natív alkalmazás érzetét és megjelenését adja.

Mivel ezek a szokásos Windows-alkalmazások, eltávolíthatja őket, ha már nincs rá szükség.

Távolítsa el a Notes alkalmazást a Windows 10 rendszerről

Ezt úgy teheti meg, hogy a Vezérlőpult> Program eltávolítása menüpontba lép, kiválasztja az alkalmazást a listában, és rákattint az „Eltávolítás” lehetőségre.

A Gmail használatával megtekintheti az Apple Notes alkalmazást Windows 10 rendszeren

Ha a Gmailt használja, akkor valóban integrálhatja a Gmailt az Apple Notes alkalmazásba, és megtekintheti az összes iOS és MacOS jegyzetet a Windows 10 PC-n.

Íme néhány dolog, amelyet tudnia kell, mielőtt ezt megtenné:

  • Nem importálhatja meglévő jegyzeteit a Gmailbe. Csak az ezen eljárás végrehajtása után létrehozott jegyzetek jelennek meg Gmail-fiókjában.
  • A Gmail nem engedélyezi a jegyzetek szerkesztését. Csak a jegyzeteit tekintheti meg. Jegyzetei csak az Apple-eszközökön szerkeszthetők.

Ha ez rendben van veled, először lépjen a Beállítások> Jelszavak és fiókok> Gmail elemre, és kapcsolja be iOS-eszközén a „Megjegyzések” kapcsolót.

Az Apple Notes szinkronizálása a Gmailhez

Ha iOS 14 vagy újabb rendszert futtat, lépjen a Beállítások> Névjegyek> Fiókok> Gmail menübe, és engedélyezze a „Megjegyzések” kapcsolót.

Miután ezt megtette, a Gmail létrehoz egy új „Gmail” nevű mappát az iOS-eszköz Notes alkalmazásában. Az ebben a „Gmail” szakaszban létrehozott jegyzetek az Ön Gmail-fiókjából érhetők el.

Gmail-jegyzetek az Apple Notes-ban

Az Apple Notes Gmailben történő megtekintéséhez nyissa meg a Gmail webhelyre, és kattintson a bal oldalon található „Megjegyzések” elemre. Látni fogja az összes jegyzetet, amelyet létrehozott eszközén a Notes alkalmazás „Gmail” szakaszában.

Az Apple Notes megtekintése a Gmailben

Ennyi van benne.

Ha gyakran cserél ilyen adatokat, akkor jó ötlet integrálja iPhone készülékét a Windows PC-jével.

ÖSSZEFÜGGŐ: Hogyan integrálhatjuk iPhone készülékét egy Windows PC-hez vagy Chromebookhoz
Source link


255 Views 0 Ratings Rate it